Ο διαιτητής της Super League Β. Μανούχος στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου Αργολίδας

Σεπτεμβρίου 25, 2021
Οι 22 μαθητές και οι 2 δάσκαλοι του Δημοτικού σχολείου Αγίου Δημητρίου συμμετείχαν την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στην 8η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, με σύνθημα «Το Σχολείο σε Κίνηση: Αθλούμαστε δημιουργικά».

Μια έκπληξη περίμενε τους μικρούς μαθητές. Ο διαιτητής SuperLeague Β. Μανούχος, συνοδευόμενος από τον επίσης διαιτητή του συνδέσμου Αργολίδας Ν. Μαυροκορδόπουλο, εμφανίστηκαν για να τους μυήσουν στα μυστικά του αθλητισμού.

Οι μικροί μαθητές τους υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και πολλές ερωτήσεις για το άθλημα του ποδοσφαίρου και τη δουλειά ενός διαιτητή. Στη συνέχεια, οι διαιτητές έγιναν «ένα» με τα παιδιά και έπαιξαν μαζί τους. Όταν ο κ. Μανούχος σφύριξε τη λήξη του ματς, τους έκανε δώρο μια μπάλα ποδοσφαίρου ως ενθύμιο ενώ και οι μικροί ανταπέδωσαν το δώρο με ένα «βαρύτιμο» τρόπαιο φτιαγμένο από τα χεράκια τους.!

manouxos argolida

Ο Προϊστάμενος του σχολείου Ν. Γαλάνης θα ήθελε να ευχαριστήσει μέσα από την καρδιά του τους δύο εξαιρετικούς ανθρώπους και διαιτητές για την τιμή που έκαναν να επισκεφτούν το σχολείο και τη χαρά που έδωσαν στα παιδιά.

dieuthintis argolida

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia