Α. Λυμπέρης: Nα αποσυρθεί το σποτ της ντροπής που δυσφημεί την Πελοπόννησο

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Αργολίδας, Αντώνης Λυμπέρης.

Η Αργολίδα είναι μία από τις πιο σημαντικές τουριστικά περιοχές της Χώρας μας. Διαθέτει δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς όπως το Ναύπλιο και το Πόρτο Χέλι, μοναδικά μνημεία πολιτισμού όπως οι Μυκήνες και η Επίδαυρος, την αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης όπως το Άργος και μοναδικές παραλίες που καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών επισκεπτών της. Διαθέτει μεγάλο αριθμό σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων, καταλυμάτων, camping καθώς και ένα από τα μεγαλύτερα Resort Luxury τουρισμού σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρίσκεται δίπλα στα διάσημα νησιά του Αργοσαρωνικού όπως η Ύδρα, οι Σπέτσες και ο Πόρος. Παράλληλα η Αργολική γη παράγει εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης προϊόντα. 

Με μεγάλη έκπληξη είδα το νέο διαφημιστικό σποτ της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τον τουρισμό. 

Ένα σποτ που παρουσιάζει τους Πελοποννήσιους πολίτες (και τους Αργολιδείς φυσικά) ως στενόμυαλους, προκλητικούς, ζηλόφθονες και οπισθοδρομικούς.

Ως επιχειρηματίας επί σειρά ετών, θεωρώ ότι το συγκεκριμένο σποτ είναι απολύτως δυσφημιστικό για την Πελοπόννησο και την Αργολίδα. Ο τουρισμός για την Αργολίδα ήταν πάντα βασική παράμετρος για την τοπική μας οικονομία και την ανάπτυξη του τόπου μας. Οι Αργολιδείς πολίτες είναι δημιουργικοί άνθρωποι, φιλόξενοι και χαμογελαστοί.

Οι επιχειρηματίες που ασχολούνται με τον τουρισμό είτε στο επίπεδο φιλοξενίας, είτε στο επίπεδο σίτισης, είτε στον εμπορικό κλάδο, είναι σύγχρονοι επαγγελματίες, οι οποίοι κάνουν τα πάντα για να παρέχουν στους επισκέπτες μας ποιοτικές υπηρεσίες.

Το ενδιαφέρον του κ.Νίκα για την τουριστική ανάπτυξη της Αργολίδας περιορίζεται μέχρι σήμερα στην κατασκευή ενός «info kiosk» στο Ναύπλιο.

Ως Περιφερειακός Σύμβουλος στην Αργολίδα και ως επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στον ευλογημένο αυτό τόπο, καλώ τους Αντιπεριφερειάρχες και τους Περιφερειακούς Συμβούλους όλων των παρατάξεων από την Αργολίδα να αντιδράσουν, έτσι ώστε να αποσυρθεί άμεσα αυτό το σποτ της ντροπής που δυσφημεί την Αργολίδα και την Πελοπόννησο γενικότερα.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Αργολίδας

Αντώνης Λυμπέρης

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο