Επιχείρηση διάσωσης λουόμενου στο Ναύπλιο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιχείρηση διάσωσης λουόμενου ο οποίος βρισκόταν σε κίνδυνο, στήθηκε το απόγευμα στο Ναύπλιο, από ιδιώτη, ναυαγοσώστες, το Λιμεναρχείο Ναυπλίου και το ΕΚΑΒ Αργολίδας.

[iframe width=”575″ height=”323″ src=”https://www.youtube.com/embed/XtlH2Tkh7D8″ title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας λουόμενος 75 χρονών που έκανε μπάνιο στην πλαζ της Αρβανιτιάς, απομακρύνθηκε πολύ από την παραλία, με αποτέλεσμα ο γιος του που βρισκόταν στη ακτή να τον χάσει και να καλέσει σε βοήθεια το λιμενικό.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν με εντολή και συντονισμό του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, ένα ναυαγοσωστικό από την παραλία Καραθώνας με ναυαγοσώστες και ένα τουριστικό σκάφος από το λιμάνι του Ναυπλίου, που ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις. Επίσης από την παραλία της Αρβανιτιάς ο κολυμβητής Γιάννης Τζανετόπουλος επιχείρησε και αυτός να προσεγγίσει τον 75χρονο, ενώ στο σημείο επικρατούσε μεγάλος κυματισμός.

Τελικά ο κολυμβητής εντοπίσθηκε με την βοήθεια όλων και περισυνελέγει σώος και μεταφέρθηκε στο λιμάνι του Ναυπλίου όπου περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Άργους για προληπτικούς λόγους.

Στην κάμερα των Αργολικών Ειδήσεων μίλησαν ο Γιάννης Τσανετόπουλος, και οι ναυαγοσώστες της Καραθώνας Γιώργος Μάγκας, Χάρης Σιαχάμης και Γιώργος Καλοκαιρινός.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο