Αργολίδα: Δυο τροχαία ατυχήματα με τραυματίες – Το ένα όχημα κάηκε ολοσχερώς (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δυο τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 11 Μαΐου στην Αργολίδα με ισάριθμους τραυματίες.

[iframe width=”575″ height=”323″ src=”https://www.youtube.com/embed/B2jvN-xg_RU” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Λίγο μετά τις 4 ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας στην προσπάθεια του οδηγού, που σύμφωνα με πληροφορίες πήγε να αποφύγει ένα σκυλί.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην είσοδο του χωριού Νέα Τίρυνθα και το όχημα, που κατέληξε μέσα σε πορτοκαλιές αφού πρώτα παρέσυρε την περίφραξη, στην συνέχεια άρπαξε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς.

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα και άνδρες της πυροσβεστικής από το Ναύπλιο που κατέσβησαν την πυρκαγιά ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας παρέλαβε τον τραυματία οδηγό του οχήματος.

Λίγο νωρίτερα ακόμα ένα τροχαίο σημειώθηκε στο Ναύπλιο μετά τον κόμβο της Αγίας Ελεούσας προς Πυργιώτικα όταν ένα ΙΧ. αυτοκίνητο προσέκρουσε σε μεγάλη καγκελόπορτα και ανατράπηκε εγκλωβίζοντας τον οδηγό του.

Στο σημείο έσπευσε για τον απεγκλωβισμό του οδηγού η πυροσβεστική και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την μεταφορά στο νοσοκομείο του τραυματία οδηγού.

argolikeseidhseis.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο