Εντοπίσθηκε κλεμμένο αυτοκίνητο μέσα σε ποτάμι στην Αργολίδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένα αυτοκίνητο εντοπίσθηκε το πρωί της Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου από περαστικούς μέσα στην κοίτη του ποταμού Ερασίνου στον βάλτο Νέας Κίου στην Αργολίδα.

Το όχημα, ένα άσπρο corola, βρέθηκε μέσα στην κοίτη του ποταμού κοντά στα μανιτάρια του “Βαβούλη” από περαστικούς και στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία καθώς έχει δηλωθεί κλοπή του οχήματος και οι δράστες πιθανόν να το πέταξαν στο ποτάμι για να καλύψουν τα ίχνη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε ταυτοποίηση με το κλεμμένο όχημα μέσω του αριθμού κυκλοφορίας και πιστοποιήθηκε πως πρόκειται για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που η αστυνομία έκανε αναζητήσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το όχημα εκλάπη χθες το βράδυ από το Άργος και ανήκει στον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Αργολίδας. Οι δράστες αποπειράθηκαν με αυτό να κάνουν άλλη κλοπή και προφανώς για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους επέλεξαν να το πετάξουν στο ποτάμι του Ερασίνου.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο