Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας για τη δωρεά δυο οχημάτων από την EUROINS και τον Κ. ΜΑΚΑΡΗ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στην εταιρία EUROINS ΕΛΛΑΔΟΣ και ιδιαίτερα στον Γενικό Διευθυντή της, κύριο Κωνσταντίνο ΜΑΚΑΡΗ για την προσφορά του στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας.

Η δωρεά δυο οχημάτων για τις ανάγκες της ΟΠΚΕ Αργολίδας και του Τμήματος Τροχαίας Άργους – Μυκηνών, είναι μια προσφορά με αξία, ιδιαιτέρως κοινωνική. Δεν είναι προσφορά μόνο προς την Ελληνική Αστυνομία, είναι προς όλους τους πολίτες, την κοινωνία και τον τουρισμό της Αργολίδας.

Η Αστυνομία  έχει πλείστες ανάγκες στην καθημερινή πάλη για την προστασία του πολίτη και όταν γινόμαστε αποδέκτες δωρεών από ιδιωτική πρωτοβουλία δεν μπορούμε παρά να αισθανόμαστε ευγνώμονες που κάποιοι εκτιμούν και ενισχύουν την δράση μας.

Η  σημερινή δωρεά του κ. Κωνσταντίνου ΜΑΚΑΡΗ που ως γνωστόν στηρίζει τα σώματα ασφαλείας, μας προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα και τονώνει το ηθικό των συναδέλφων μας, διότι αποδεικνύει ότι δεν είμαστε μόνοι στον αγώνα κατά της εγκληματικότητας, φανερώνει δε την εκτίμηση και την αγάπη της κοινωνίας για την αστυνομική οικογένεια.

Η Ένωσή μας χαιρετίζει την πρωτοβουλία του κ. Κωνσταντίνου ΜΑΚΑΡΗ η οποία στοχεύει στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και ασφάλειας των αστυνομικών και κατ΄ επέκταση στην καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής.

Η προσφορά των δυο οχημάτων για την ΟΠΚΕ Αργολίδας και το Τμήμα Τροχαίας Άργους – Μυκηνών δεν είναι η μόνη προσφορά στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας.

Με τις δωρεές του κ. ΜΑΚΑΡΗ, η Αστυνομία της Αργολίδας εμπλουτίζει το στόλο της, ισχυροποιεί τις λειτουργικές της δυνατότητες, αναβαθμίζει σημαντικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους πολίτες της περιοχής μας και ταυτόχρονα βοηθά τους αστυνομικούς στην άσκηση των καθηκόντων τους.

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.          

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΤΣΙΡΗΣ

Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΡΑΓΚΑΣ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καλαμάτα: Έκρηξη από γκαζάκι σε διαμέρισμα

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε αργά το απόγευμα της Τετάρτης 27/3...

ΕΟΣ Τρίπολης: Πεζοπορική διαδρομή από τη Νυμφασία έως τα Μαγούλιανα

Ο ΕΟΣ Τρίπολης προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους...

Δημοτική Αστυνομία: Έκλεισαν οι αιτήσεις για 1.213 προσλήψεις

Ολοκληρώνονται σήμερα Τετάρτη, 27 Μαρτίου οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ...
Μετάβαση στο περιεχόμενο