Αγρότης πήγε σε εκλογικό τμήμα με άλογα και γαϊδούρια στο Ναύπλιο (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έφιππος πάνω σε ένα άλογο και με τη συνοδεία ενός μικρού γαϊδουριού, προσήλθε στο εκλογικό τμήμα του Ειδικού Γυμνάσιου Αργολίδας στα Λευκάκια του Δήμου Ναυπλιέων, ο 50χρονος αγρότης Αριστείδης Τσιρίκος για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα την Κυριακή 21 Μαΐου 2023.

[iframe width=”554″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/fk7rsN-wXnI” title=”ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen ]

Ο κ. Τσιρίκος διάλεξε αυτό τον τρόπο όπως ανέφερε, για να διαμαρτυρηθεί κατά κάποιον τρόπο, για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.

Τον κ. Τσιρίκο συνόδευαν έφιππες με άλογα ακόμα δύο Γερμανίδες φίλες του που βρίσκονται στην Ελλάδα για διακοπές και διάλεξαν να του συμπαρασταθούν σε αυτή την ιδιότυπη διαμαρτυρία.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο