Επίθεση αρνητή με κουτουλιές στον Διοικητή του Νοσοκομείου Ναυπλίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίθεση δέχθηκε από αρνητή των μέτρων κατά την διασποράς του κορωνοϊού ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ναυπλίου Θοδωρής Βασιλόπουλος.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 19 Ιανουαρίου στον χώρο του Νοσοκομείου όταν ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Βασιλόπουλος έκανε την παρατήρηση σε επισκέπτη της Νοσηλευτικής Μονάδας να φορέσει την μάσκα του.

Εκείνος με άγριες διαθέσεις κινήθηκε εναντίον του κυρίου Βασιλόπουλου και του κατάφερε χτύπημα στο πρόσωπο με το κεφάλι του, προκαλώντας του τραύμα, ευτυχώς ελαφρύ.

Επακολούθησε φασαρία και έντονος διαπληκτισμός ενώ στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία.

Το περιστατικό είναι ένα από τα πολλά με τα οποία έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι οι υπάλληλοι του νοσοκομείου τα δυο τελευταία χρόνια της πανδημίας, με ανθρώπους που δεν θέλουν να καταλάβουν ή δεν έχουν τη νοημοσύνη να αντιληφθούν, τι συμβαίνει και γιατί θα πρέπει να τηρούνται τα μέτρα προστασίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη), τα έργα των οποίων θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι προτάσεις καλύπτουν μια σειρά δράσεων

Tιμητική εκδήλωση για τον Αργύρη Π.Π. Πετρονώτη

Με τη συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία του...

Το πρόγραμμα των αγώνων των επτά πρωταθλητών του 5ου ομίλου στο δρόμο για τη Γ’ Εθνική

Το πρόγραμμα των αγώνων μεταξύ των επτά πρωταθλητών Ενώσεων...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο