Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου: Φόλες στον Άγιο Ανδριανό – Ένα νέο έγκλημα κατά των αδέσποτων ζώων!

Φόλες στον Άγιο Ανδριανό – Ένα νέο έγκλημα κατά των αδέσποτων ζώων!

Φόλες εντοπίστηκαν χθες στον άγιο ανδριανό, με δύο σκυλιά να εντοπίζονται γρήγορα και να σώζονται έγκαιρα από εθελοντές και τα υπόλοιπα να έχουν εξαφανιστεί και να αγνοούνται.

Προφανώς πρόκειται για ένα πραγματικά φρικαλέο έγκλημα εις βάρος των αδέσποτων ζώων, εις βάρος αυτών των αθώων ψυχών, που το μόνο σίγουρο είναι ότι σε τίποτα δεν έχουν φταίξει.

Επειδή όπως όλοι γνωρίζουμε ότι δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε περιστατικό φόλας σε αυτό το χωριό, πιστεύουμε ότι είναι ώρα ευθύνης για όποιον γνωρίζει ποιος ή ποιοι έχουν ρίξει τις φόλες, σκορπώντας τον θάνατο σε αθώες ψυχές, να ενημερώσει άμεσα την αστυνομία, για να ο εντοπισμός και η σύλληψη του δράστη ή των δραστών.

Επίσης, επειδή σε σχόλια στο facebook διαβάσαμε μέχρι και ότι ο άγιος ανδριανός προστατεύει το χωριό αφού έχει το όνομα του, εμείς θέλουμε να γίνει γνωστό ότι το οποιοδήποτε χωριό δεν πρόκειται να το προστατέψει κανένας άγιος αν πρώτα δεν το προστατέψουμε εμείς, ενημερώνοντας την αστυνομία για το ποιος σκορπάει τις φόλες και δολοφονεί αθώες ψυχές.

Σαν φιλοζωική ομάδα ναυπλίου, καταγγέλλουμε με τον πιο απερίφραστο τρόπο το συγκεκριμένο γεγονός και καλούμε όλους τους κατοίκους του συγκεκριμένου χωριού, όποιοι γνωρίζουν τον δράστη να προχωρήσουν άμεσα σε καταγγελία στην αστυνομία για να την οδηγήσουν στην σύλληψη του. η σιωπή δεν είναι πλέον σύμμαχος κανενός! όποιος γνωρίζει κάτι να το πει τώρα! δεν επιτρέπεται να έχουμε και άλλους άδικους θανάτους αθώων αδέσποτων ψυχών!

Επίσης καλούμε όποιον εντοπίσει κάποιο ή κάποια από τα αδέσποτα σκυλιά που αγνοούνται μετά το χτεσινό περιστατικό με τι φόλες στον άγιο ανδριανό, να ενημερώσει τον δήμο ναυπλιέων στο τηλέφωνο 2752361300 προκειμένου το οποιοδήποτε σκυλί εντοπίστει να περισυλλεγεί άμεσα για να του δοθούν άμεσα οι πρώτες βοήθειες αν χρειαστεί, και πάνω από όλα να περισυλλεγεί έτσι ώστε να μην κινδυνεύει πλέον από τίποτα και από κανέναν!

Επίσης για αντίστοιχα μελλοντικά περιστατικά που ευχόμαστε ολόψυχα να μην συμβούν, παρακαλείται οποίος θέλει να ενημερώσει την φιλοζωική ομάδα ναυπλίου,να μας στείλει ένα email στο filozoikiomadanafpliou@gmail.com ή στην σελίδα μας στο facebook.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του...

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...
Μετάβαση στο περιεχόμενο