Ναύπλιο: Δόθηκε η εκκίνηση στα πρώτα αγωνίσματα του “Παλαμήδειου Άθλου” (video)

Με τις εκκινήσεις των αγωνισμάτων του Ημιμαραθωνίου και των 10χλμ. ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής 28 Νοεμβρίου τα δρομικά αθλήματα του “Παλαμηδείου Άθλου 2021” στο Ναύπλιο.

[iframe width=”560″ height=”316″ src=”https://www.youtube.com/embed/IOvQmqoyxsE” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Την εκκίνηση έδωσαν ο βουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου και το μέλος του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Μπόλας, ενώ σε όλα τα αγωνίσματα συμμετέχει τμημα της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.

Στις 11:00 είναι προγραμματισμένη η εκκίνηση του αγώνα των 5χλμ. και στις 12:45 η εκκίνηση του “Παλαμήδειου Άθλου” με τον αγώνα ανάβασης του Κάστρου που είναι μοναδικός στην Ελλάδα.

Πρόκειται για αγώνα ειδικών απαιτήσεων σε σύνολο 5χλμ. που περιλαμβάνει, την αγωνιστική ανάβαση του Παλαμηδίου από τα 999 σκαλοπάτια, τη διάσχιση του Κάστρου και την κάθοδο από την ασφαλτοστρωμένη διαδρομή στο ιστορικό κέντρο της πόλης του Ναυπλίου.

Τον Παλαμήδειο Άθλο πλαισιώνουν οι παράλληλοι αγώνες, Ημιμαραθώνιος, 5 χλ. για όλους & 10 χλμ. πιστοποιημένη διαδρομή από την Aims, την IAFF και τον ΣΕΓΑΣ.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του...

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...

Κορινθία: Αγρότης τραυματίστηκε σοβαρά από φρέζα

Ηλικιωμένος άνδρας εγκλωβίστηκε σε γεωργικό ελκυστήρα (φρέζα) εν ώρα...

Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης Κέντρου Κοινότητας Νότιας Κυνουρίας

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του προσωπικού της...
Μετάβαση στο περιεχόμενο