Ο Υπουργός Τουρισμού υπέγραψε την παραχώρηση για την μαρίνα Ναυπλίου (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο Ναύπλιο βρέθηκε την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας για την υπογραφή παραχώρησης του χώρου της μαρίνας από το υπουργείο Τουρισμού στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου.

[iframe width=”560″ height=”316″ src=”https://www.youtube.com/embed/kiTTm2bp7VE” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Η υπογραφή του παραχωρητηρίου έγινε από τον υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου Τάσο Ζαφείρη.

Η εκδήλωση υπογραφής έγινε στην αίθουσα του βουλευτικού και παρευρέθηκαν ακόμη μεταξύ άλλων ο βουλευτής Αργολίδας Ι. Ανδριανός, η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού Βίκυ Λοϊζου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ι. Μαλτέζος, οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Αθλητισμού Ι. Μαντζούνης και Υγείας Δ. Σχοινοχωρίτης, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Οργανισμών, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.

Το επόμενο διάστημα θα υπογραφεί και η ΣΔΙΤ με την οποία ολοκληρώνεται το πλέον σημαντικό έργο για την ανάπτυξη της Αργολίδας, αλλά και ολόκληρης της ανατολικής Πελοποννήσου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

Υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Περιφερειακή Αρχή και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, σε θέματα άρδευσης και ύδρευσης, ήρθε να προστεθεί η υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου (Κιβέρι) Ν. Αργολίδας. Αναλυτικά Υπεγράφη η σύμβαση προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών και ομαλού εκκινητή στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Τρίπολη: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από την αφρικανική σκόνη

Αποπνικτική είναι σήμερα (23/4) η ατμόσφαιρα σε όλη τη...

Θρησκευτική Συναυλία Χορωδίας Ορφέας Τρίπολης

Η Χορωδία Ορφέας Τρίπολης, στο πνεύμα των κατανυκτικών ημερών...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο