Η ΔΕΥΑ Ναυπλίου συνδέει το Μπούρτζι με το δίκτυο ύδρευσης αποχέτευσης – Ξεκίνησαν τα έργα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Δ.Ε.Υ.Α. Ναυπλίου ξεκίνησε σημερα με ειδικά συνεργεία αυτοδυτών το έργο αξίας 105.000€ το οποίο περιλαμβάνει την υδροδότηση του επιθαλάσσιου φρουρίου Μπούρτζι, αλλά και την σύνδεση του με το αποχετευτικό δίκτυο.

[iframe width=”575″ height=”323″ src=”https://www.youtube.com/embed/L-S35k-zPJ4″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Ο σκοπός του έργου είναι η εξυπηρέτηση της λειτουργίας της καστρονησίδας, μέσα στα πλαίσια των εργασιών που εκτελούνται ήδη από την Αρχαιολογία για την επισκευή και συντήρηση του μνημείου.

Το φυσικό αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει την πόντιση αγωγού ύδρευσης για την επαρκή υδροδότηση καθώς και του αγωγού αποχέτευσης για την εξυπηρέτηση των εγκαταστάσεων .

mpoutzapox2

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο