Ύψωσαν τα λάβαρα της επανάστασης στο Ναύπλιο

Πρόκειται για μία συμβολική κίνηση που τιμά την τόλμη των ηρώων του κράτους και που από σημερα θα κοσμούν την είσοδο της Πρώτης Πρωτεύουσας του Ελληνικού Κράτους.

Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας του Δήμου Ναυπλιέων και του ΔΟΠΠΑΤ, να αναρτηθούν σημαίες με πρόσωπα και θεματικές της Ελληνικής Επανάστασης, σε όλα τα δημοτικά κτίρια και υπηρεσίες, με αφορμή τον εορτασμό για τα Διακόσια Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, σήμερα τοποθετήθηκαν λάβαρα του απελευθερωτικού αγώνα στον κεντρικό κόμβο του Ναυπλίου στην Ενδεκάτη.

Πρόκειται για μία συμβολική κίνηση που τιμά την τόλμη των ηρώων του κράτους και που από σημερα θα κοσμούν την είσοδο της Πρώτης Πρωτεύουσας του Ελληνικού Κράτους.

Να υπενθυμίσουμε οτι ο ΔΟΠΠΑΤ έχει διανείμει σημαίες και σε όλους τους προέδρους των δημοτικών ενοτήτων και τοπικών διαμερισμάτων , σε πολιτιστικούς φορείς – συλλόγους και στα σχολεία του Δήμου , προκειμένου να τις αναρτήσουν στα κτίρια τους, αποδίδοντας τον ελάχιστο φόρο τιμής στους ήρωες που αγωνίστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας μας.

Συμφωνα με πληροφορίες ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων ετοιμάζει για τον Μάρτιο σειρά πρωτοβουλιών για να τιμήσει την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση και οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης Κέντρου Κοινότητας Νότιας Κυνουρίας

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του προσωπικού της...

Κέντρο Κοινότητας | Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης

Ενημέρωση Η προγραμματισμένη κίνηση (29/3/2024) στον Δήμο Τρίπολης, μεταφέρεται λόγω άδειας του οδηγού τηςκινητής μονάδας, από τις 29/3/2024, για την Δευτέρα 1/4/2024.

ΕΛΑΣ: Προσοχή στις τηλεφωνικές απάτες

Ενημέρωση πολιτών για την αποφυγή εξαπάτησης από επιτήδειους που...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Πιάνα Αρκαδίας

Το Σάββατο 30/03/2024 λόγω εργασιών ενίσχυσης του δικτύου του...
Μετάβαση στο περιεχόμενο