Στο προαύλιο του Νοσοκομείου Ναυπλίου θα ανάψει το φετινό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου Ναυπλιέων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο Νοσοκομείο Ναυπλίου μετέβησαν σήμερα το πρωί 25 Νοεμβρίου , η Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων κα Νάντια Σμυρναίου Αναστασίου και η πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. και δημοτική σύμβουλος κα Μαρία Ράλλη, εκπροσωπώντας το Δήμο μας, όπου και είχαν συνάντηση με τον Δ/ντή της Νοσοκομειακής Μονάδας Ναυπλίου κ. Θοδωρή Βασιλόπουλο.

Στον κ.Βασιλόπουλο μεταφέρθηκε η επιθυμία της Δημοτικής αρχής ώστε να ανάψει στο προαύλιο του Νοσοκομείου το φετινό Χριστουγεννιάτικο δέντρο το οποίο άναβε πάντα στην πλατεία Συντάγματος, κάτι που αιφνιδίασε πολύ ευχάριστα τον κο Βασιλόπουλο και φυσικά δέχθηκε με μεγάλη χαρά την συμβολική αυτή κίνηση από πλευράς του Δήμου.

Ο Συμβολισμός διττός, αφενός ως ένδειξη σεβασμού προς όλους όσοι μάχονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή και με ιδιαίτερο σθένος το τελευταίο δύσκολο διάστημα που διανύουμε διακινδυνεύοντας τη ζωή τους, αφετέρου θέλοντας να ενισχύσουμε την προσπάθεια των πολιτών να παραμείνουν υπεύθυνοι βοηθώντας ταυτόχρονα τους ίδιους, τις οικογένειες τους αλλά και αυτήν την μεγάλη οικογένεια του ιατρικού κλάδου που πλέον είναι και δική μας οικογένεια.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο