Δημήτρης Κωστούρος: Δεν θα δοθεί λευκή επιταγή σε κανέναν για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων

Είμαστε αποφασισμένοι πάνω από όλα να προστατεύσουμε τα συμφέροντα των πολιτών δήλωσε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων σχετικά με το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

«Είμαστε αποφασισμένοι πάνω από όλα να προστατεύσουμε τα συμφέροντα των πολιτών και να κάνουμε απαγορευτική οποιαδήποτε απόφαση που μπορεί να επιβαρύνει τα οικονομικά του κάθε νοικοκυριού, από εσφαλμένη εκτίμηση στην τελική απόφαση για την διαχείριση των απορριμμάτων». Αυτές ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Δημάρχου Ναυπλίου Δημήτρη Κωστούρου αμέσως μετά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2016 στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας υπό την Προεδρία του αναπληρωτή Υπουργού Γιάννη Τσιρώνη.

Το Ναύπλιο έχει ένα ακόμη λόγο να βρεθεί λύση οριστική για τα απορρίμματα, συμπλήρωσε ο Δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος, και ήδη έχουν γίνει οι απαιτούμενες ενέργειες για την εξεύρεση λύσης αλλά , όπως χαρακτηριστικά τόνισε, σε καμία περίπτωση δεν θα δοθεί λευκή επιταγή σε κανέναν εάν δεν διασφαλισθεί η προστασία των συμφερόντων του πολίτη.

Αυτό θα γίνει μόνο με την παρουσία των Δημάρχων σε όλη την διάρκεια του διαλόγου για τη διαχείριση των απορριμμάτων. Τέλος ο Δήμαρχος Ναυπλίου ανακοίνωσε ότι σε εύλογο χρονικό διάστημα θα γίνει ενημέρωση των πολιτών για όλες τις εξελίξεις αφού η κοινωνία πρέπει να είναι σύμφωνη και σύμμαχος στις τελικές αποφάσεις.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...
Μετάβαση στο περιεχόμενο