Από το Ναύπλιο ξεκίνησαν οι επαφές της Γιάννας Αγγελοπούλου για τις εκδηλώσεις “Ελλάδα 2021”

Η επικεφαλής της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”, Γιάννα Αγγελοπούλου, ξεκίνησε από το Ναύπλιο σειρά επισκέψεων σε πόλεις ιδιαίτερου συμβολισμού σε σχέση με την Ιστορία της Επανάστασης του 1821.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας της κυρίας Αγγελοπούλου ήταν το απόγευμα της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου το Ναύπλιο, πρώτη πρωτεύουσα του νεοσύστατου ελληνικού κράτους κατά την περίοδο 1828-1833 και επίσημη έδρα της προσωρινής επαναστατικής κυβέρνησης από το 1823.

Η κυρία Αγγελοπούλου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο στο Δημαρχείο της πόλης όπου είχε συνομιλία για τον σχεδιασμό του εορτασμού της συμβολικής επετείου των 200 χρόνων από την Επανάσταση, την οργάνωση ενός συνολικού προγράμματος δράσεων και εκδηλώσεων, με στόχο: “να επανασυστήσουμε την Ελλάδα, από την αρχή της σύγχρονης ιστορίας της μέχρι και σήμερα, στην πορεία αυτών των 200 χρόνων” όπως τόνισε η κυρία Αγγελοπούλου.

Πηγή: https://www.argolikeseidhseis.gr/2020/02/2021_14.html

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο