Ερμιόνη - Πόρτο Χέλι - porto heli | pna.gr - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ερμιόνη - Πόρτο Χέλι - porto heli

Για να σταματήσει οριστικά η μεγάλη συζήτηση για την επιθυμία και την βούληση του δωρητή – ευεργέτη Κώστα Δημότση «Έλληνα», λόγω της κατασκευής δύο δημοτικών γηπέδων τένις στο κτήμα των 8 στρεμμάτων στη θέση Γκολέμι Κρανιδίου, το οποίο δώρισε στον Δήμο…
Απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ερμιονίδας.
Την Κυριακή 12/6/2022 και ώρα 18.00, ο Δήμος Ερμιονίδας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Αντιναρκωτικής Δράσης- PADA– πραγματοποίησε εκδήλωση με θέμα ”Η Οικογένεια και ο Αθλητισμός, ασπίδες προστασίας κατά της εξάρτησης από τα ναρκωτικά”.
Φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Ιουνίου στο κάμπο Κρανιδίου, στην περιοχή Βλαχοπουλέικα.
Με μεγάλη επιτυχία και πολλή χαρά διοργανώθηκε για τέταρτη χρονιά ο βραδινός αγώνας δρόμου στο  Πορτοχέλι, το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 με τον διακριτικό τίτλο: « PortoHeli Night Run  4  » . Ένας Αγώνας Αφιερωμένος στη μνήμη του  ΜΙΝΩΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ.  
Ο Δήμος Ερμιονίδας εντάχθηκε, σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 240.3.1./2022-01/06/2022 απόφαση του Πράσινου Ταμείου, στον άξονα προτεραιότητας 2 «Αστική αναζωογόνηση και λοιπές δράσεις περιβαλλοντικού ισοζυγίου» του χρηματοδοτικού προγράμματος «Δράσεις περιβαλλοντικού ισοζυγίου 2022» της πρόσκλησης της δράσης «Σχέδια Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.)»…
Εθελοντική δράση καθαριότητας στην περιοχή «Μπίστι» της ΔΕ Ερμιόνης του Δήμου Ερμιονίδας, πραγματοποίησαν χθες, Τρίτη 31 Μαΐου, μαθητές από το Β’ Δημοτικό Σχολείο Κρανιδίου, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, την Κυριακή στις 5 Ιουνίου.
Το Σάββατο 4 Ιουνίου θα διεξαχθεί νυχτερινός αγώνας 5χλμ. στη μνήμη του Μίνωα Κυριακού με την επωνυμία: «Porto Heli Night Run 2022».
Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες κατεδάφισης των επικινδύνως ετοιμόρροπων κτηρίων από τον Δήμο Ερμιονίδας.
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 8 Ιανουαρίου στην Ερμιόνη Αργολίδας.
Σελίδα 1 από 11

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia