Δήμος Επιδαύρου: Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής για τη σχολική περίοδο

Αυγούστου 02, 2022
H Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε., στο πλαίσιο Προγράμματος της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξη τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», περίοδος 2022 – 2023» πρώην «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους Γονείς ή πρόσωπα που έχουν τη γονική μέριμνα ή την επιμέλεια, αναδόχους γονείς, επιτρόπους ή συμπαραστάτες, Νόμιμους Εκπροσώπους βρεφών και παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, παιδιά, εφήβους και άτομα με αναπηρία που επιθυμούν τη φιλοξενία των παιδιών τους σε δομές αντίστοιχες. την ηλικία τους να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής  από τις 02/08/2022, ώρα 14:00 έως τις 12/08/2022, ώρα 23:59.

Ο Δήμος Επιδαύρου, καλεί αύριο Τετάρτη 3 Αυγούστου από τις 08:00 έως τις 13:00 τις ωφελούμενες μητέρες στον Παιδικό Σταθμό Λυγουριού, να υποβάλουν τη σχετική αίτηση ώστε να επωφεληθούν της δωρεάν παροχής τροφών για τη φοίτηση των τέκνων τους.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των ωφελούμενων, οι αιτίες που μπορούν να ελεγχθούν και να υποβληθούν από τον Δήμο Επιδαύρου.

Οι ωφελούμενες κατά την προσέλευσή τους για την υποβολή και τον έλεγχο της αίτησής τους, θα πρέπει να έχουν μαζί τους, τους προσωπικούς τους κωδικούς TAXISNET. Αξίζει να σημειωθεί πως, για την υποβολή της αίτησης, πρέπει να υποβληθεί η Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος φορολογικού έτους 2021 της αιτίας και του ετέρου μέλους.

Για περισσότερες πληροφορίες όπως απευθύνεστε στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Λυγουριού.

Τελευταία τροποποίηση στις 2 Αυγούστου 2022 %14:%Αυγ

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia