Με επιτυχία το πρώτο μεγάλο αθλητικό γεγονός στον Δήμο Επιδαύρου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το πρώτο μεγάλο αθλητικό γεγονός, μετά από την έναρξη της υγειονομικής κρίσης, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία!

Το Σαββατοκύριακο 11-12/ 9/ 2021 η καρδιά της τριαθλητικής κοινότητας χτύπησε πάλι στο Δήμο Επιδαύρου! Πάνω από 300 αθλητές έδωσαν το παρών, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα και χάρισαν μοναδικές αθλητικές στιγμές!

Πάνω από 300 αθλητές  έδωσαν το παρών, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα και χάρισαν μοναδικές αθλητικές στιγμές!

Ο Δήμος Επιδαύρου, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η εταιρεία Why-not, αφουγκραζόμενοι την ανάγκη κυρίως των αθλητών, διοργάνωσαν έναν αγώνα που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

 MAR0579

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές, των οποίων ο ρόλος είναι ο σημαντικότερος, τους εθελοντές ιατρούς του αγώνα, τους μόνιμους κατοίκους του Δήμου μας, που σεβάστηκαν και βοήθησαν στις αλλαγές που είχαμε το 2ημερο στην καθημερινότητά τους, αλλά και του επαγγελματίες – υποστηρικτές του αγώνα.

Επίσης η παρουσία της ΕΛ.ΑΣ., του Λιμενικού Σώματος, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του ΕΚΑΒ και όλων των φορέων ήταν καταλυτική για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια όλοι οι εμπλεκόμενοι.

 5007182

Με την ευχή το 2022 να είναι μια χρονιά ΄΄ελεύθερη΄΄ και με δυνατότητα για πολλές αθλητικές εκδηλώσεις, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο του 2022.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

G0240533

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο