Προσπάθεια Διεθνοποίησης του "Epidavros Triathlon" από το Δήμο Επιδαύρου

Ιουλίου 03, 2018
Στις 28 Ιουνίου 2018, στον Αρχαιολογικό Χώρο Ασκληπιείου Επιδαύρου (αίθουσα Ξενία), στο πλαίσιο της προσπάθειας για τη διεθνοποίηση του Epidavros Triathlon από το Δήμο Επιδαύρου και τρία μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα, το Heilbronn University, το American College of Greece/Deree Athens και το University of Novi Sad, παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα μιας μεγάλης έρευνας που διεξήχθη για το σκοπό αυτό.

Στην παρουσίαση αυτή, εκτός από τον Δήμαρχο Επιδαύρου κ. Γκάτζιο Κωνσταντίνο, παρευρέθησαν, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας κ. Γκιόλας Ιωάννης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σαρρής Ιωάννης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Επιδαύρου και πλήθος επιχειρηματιών, εθελοντών και πολιτών, ανταποκρινόμενοι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία με βάση την επιστημονική έρευνα, συνεπικουρούμενη από την προσωπική γνώση και εμπειρία που κληθήκαμε να μοιραστούμε με τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, και να αντλήσουμε πολύτιμα συμπεράσματα για την αναβάθμιση των αθλητικών διοργανώσεων που διεξάγονται στην περιοχή μας. 

Τελευταία τροποποίηση στις 3 Ιουλίου 2018 %16:%Ιουλ

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia