Ένταξη του Πνευματικού Κέντρου Λυγουριού στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2018

Στις 2 Απριλίου 2018 ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Χαρίτσης υπέγραψε την 36902/2-4-2018 [ΑΔΑ: 6ΕΤΩ465ΧΙ8-6Υ9] απόφαση έγκρισης ένταξης στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2018 του έργου “Πνευματικό Κέντρο Λυγουριού” με κωδικό ένταξης 2018ΕΠ02600003, προϋπολογισμού δαπάνης 1.700.000,00 €.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Γκάτζιο, η διαρκής και επίμονη προσπάθεια των Δημοτικών Αρχών τα τελευταία χρόνια, ευοδώνεται σήμερα, καταδεικνύοντας ταυτόχρονα την αναγκαιότητα και την σπουδαιότητα του διαχρονικού αυτού αιτήματος, όχι μόνο για την τοπική κοινωνία αλλά και για την πολιτιστική εμβέλεια που αυτή εκπέμπει λόγω της αρχαιολογικής και βυζαντινής κληρονομιάς.

Ο Δήμος Επιδαύρου ευχαριστεί την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και όλους όσοι βοήθησαν στην προώθηση του αιτήματός του.
Η εγκριτική απόφαση αποτελεί την βάση για την υλοποίηση του έργου το οποίο ενώνει όλες τις δυνάμεις του τόπου που συλλογικά αγωνίστηκαν για τον συγκεκριμένο σκοπό, γι’ αυτό και κανείς μεμονωμένα δεν χρειάζεται να διεκδικεί την πατρότητα προβαίνοντας σε υπερβολικές δηλώσεις.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Α΄ Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 14 Απριλίου 2024, με αθρόα συμμετοχή...

Διάκριση για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης

Τα παιδιά του 1ου Τμήματος με την δασκάλα τους...

Ανοιχτή Ηλεκτρονική Διαβούλευση για την ανάπλαση της Πλατείας Κολοκοτρώνη

16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ -24 ΑΠΡΙΛΙΟΥΗ ανάπλαση της πλατείας Κολοκοτρώνη, αφορά τον ανασχεδιασμό και την αναδιαμόρφωση του κεντρικού εσωτερικού κεντρικού κυκλοφοριακού κόμβου της, καθώς και σε επεμβάσεις (νέες δαπεδοστρώσεις και φύτευση δενδροστοιχιών) στις τέσσερις πλευρές που βρίσκονται Νότια, Δυτικά, Βόρεια και Ανατολικά της κυρίως πλατείας. Σκοπός του έργου είναι η δημιουργία ενός Κοινόχρηστου χώρου περισσότερο λειτουργικού, ασφαλούς

Τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας

H εκδήλωση για την τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και ώρα 1.00 μ.μ. στην πλατεία Άρεως.
Μετάβαση στο περιεχόμενο