Ανακηρύχθηκε ανάδοχος για τα δίκτυα μεταφοράς του Αναβάλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακηρύχθηκε ανάδοχος για το έργο «Κατασκευή έργων μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από δίκτυα Αναβάλου στους Δήμους Ασκληπιού και Επιδαύρου», προϋπολογισμού σχεδόν 32 εκατομμυρίων ευρώ.

«Εξέλιξη η οποία ανοίγει το δρόμο υλοποίησης ενός από τα πιο κρίσιμα έργα της Ανατολικής Πελοποννήσου και ικανοποίησης ενός αιτήματος δεκαετιών» όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου τη Δευτέρα 12 Μαΐου 2015.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τόνισε ακόμη ότι το έργο, έχει κατεξοχήν αναπτυξιακό χαρακτήρα, καθώς θα εξασφαλίσει προοδευτικά την παροχή νερού σε όλη την Αργολίδα και θα δώσει λύσεις σε προβλήματα λειψυδρίας, ιδίως σε περιόδους αιχμής, με σημαντικά οφέλη στον τουρισμό και την αγροτική οικονομία.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο