Αργολικα νεα, Επίδαυρος - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Αργολικα νεα, Επίδαυρος

Για πολιτική αλητεία κάνει λόγο ο Δήμαρχος Επιδαύρου, κ. Τάσος Χρόνης, σχετικά με τη μόλυνση στο νερό σε περιοχή του Δήμου.
Ο Δήμος Επιδαύρου, διακηρύσσει, ανοικτή διαδικασία, μέσω Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ, για την επιλογή αναδόχου κατασκευής έργου στον Δήμο, με τίτλο "Επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Επιδαύρου".
Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού «Ο Καββαδίας», διοργανώνει ένα μαγευτικό μελωδικό ταξίδι, την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022, σε μια καλοκαιρινή βραδιά αφιερωμένη στο Αυγουστιάτικο φεγγάρι.
Ο Δήμος Επιδαύρου, ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου, σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων.
H Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε., στο πλαίσιο Προγράμματος της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξη τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες…
Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Επιδαύρου, σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ.75 τουΝ.3852/10, που θα γίνει στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα 1-8-2022 και ώρα 12.00 το μεσημέρι για τη συζήτηση και την απόφαση λήψης επί των παρακάτω θεμάτων…
Ο ΕΛ.Γ.Α., ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς ότι από 28-6-2022, ενεργοποιήθηκε εκ νέου, η συναλλαγή 719 (είσπραξη ασφαλιστικών εισφορών έτους 2019).
Ο Δήμος Επιδαύρου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, για 25η συνεχή χρονιά θα πραγματοποιήσει την Έκθεση Αγροτουρισμού στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου.
Η 15η Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Επιδαύρου, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022, με ώρα έναρξης 10:00 και ώρα λήξης 11:00, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των παρακάτω θεμάτων:
Έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίαση, της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Επιδαύρου, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21-7-2022 και ώρα 12.00 το μεσημέρι για τη συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:
Σελίδα 1 από 13

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia