Το 1ο ΕΠΑ.Λ Άργους, ολοκλήρωσε με επιτυχία την υλοποίηση ροής κινητικότητας στα πλαίσια του Erasmus+

Το Πρότυπο Επαγγελματικό Λύκειο Άργους (1ο ΕΠΑ.Λ Άργους) συνεχίζοντας την μακρόχρονη παράδοση συμμετοχής σε προγράμματα Erasmus+, ολοκλήρωσε με επιτυχία την υλοποίηση ροής κινητικότητας με συμμετοχή οκτώ (8) καθηγητριών του σχολείου η οποία πραγματοποιήθηκε από Τετάρτη 16 Νοέμβριου 2022 έως και Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022,  στη Ρουμανία (Βουκουρέστι) στο πλαίσιο του προγράμματος «Κινητικότητα εκπαιδευτικών και μαθητών και αναβάθμιση της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης: Μαθητεία, Δυικό Σύστημα και Οικονομία –Διοίκηση».

Οι εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν σχολικές μονάδες επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης που εφαρμόζουν το δυικό σύστημα καθώς και εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια προκειμένου να εμβαθύνουν στον τρόπο εφαρμογής του θεσμού της πρακτικής άσκησης και της διασύνδεσης σχολείου και τοπικής αγοράς εργασίας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Ιωάννη Παπαϊωάννου και τους συνεργάτες του στην εταιρεία Athena Study Srl για την άριστη συνεργασία και οργάνωση των εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Επιπλέον ευχαριστούμε τον Διευθυντή του Πρότυπου ΕΠΑ.Λ. Άργους κ. Νικό Τσιπιανίτη που είναι πάντα αρωγός στην υλοποίηση των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, καθώς και τον Υπεύθυνο Υλοποίησης των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του σχολείου μας κ. Ιωάννη Γλεντζέ.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο