Ανάρτηση μοριοδότησης αιτήσεων εγγραφής στους Παιδικούς /Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Άργους – Μυκηνών 2022 – 2023

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σήμερα, 18/8/2022, αναγράφονται στην ιστοσελίδα του Δήμου Άργους – Μυκηνών, οι πίνακες αποτελεσμάτων, με τη μοριοδότηση και την κατάταξη όλων των αιτήσεων που υποβλήθηκαν, έτος 2022 -2023.

Συνολικά υποβλήθηκαν 126 αιτίες γονέων για την εγγραφή/επανεγγραφή των παιδιών τους σε νηπιακά τμήματα. ,5 ετών ] & 51 αιτήσεις γονέων για την εγγραφή/επανεγγραφή των παιδιών τους στα δύο (2) βρεφικά τμήματα που λειτουργούν [εκ των οποίων επιτυχούν είναι 27 βάσει μορίων(με την προσαύξηση 10% της δυναμικότητας των τμημάτων των σταθμών). 17 , εκπρόθεσμες αιτήσεις εγγραφής 3,και αιτήσεις που απορρίπτονται λόγω ηλικίας των βρεφών 4 ].

Στα νηπιακά τμήματα εξυπηρετούνται όλες οι αιτήσεις επιτυχόντων και σταδιακά των προσωρινών απορριφθέντων λόγω ηλικίας. Στα βρεφικά τμήματα σύμφωνα με τη δυναμικότητα των τμημάτων για βρέφη δύναται να εξυπηρετηθούν 27 μόνο αιτήσεις. Το μήνα Σεπτέμβριο μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών , μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ σε περίπτωση μη προσέλευσης κάποιων βρεφών, οι θέσεις που θα αναπληρωθούν με τη σειρά βάσει της μοριοδότησης από τον πίνακα επιλαχόντων .

Σημειώνουμε, σύμφωνα με όσα ορίζονται στον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (679/2016) για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, τα αποτελέσματα ανακοινώνονται με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης , τα αρχικά του ονόματος του παιδιού και το όνομα πατέρα.

Τα οριστικά αποτελέσματα που εγγράφονται θα προκύψουν αρχές Σεπτεμβρίου 2022 & θα αναρτηθούν μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών, μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ .

Θα υπάρξει επίσης νέα ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.newargos.gr ), σχετικά με τον τρόπο που θα αποστείλουν τα VOUCHER, οι δικαιούχοι της ΕΣΠΑ.

Για κάθε επιπλέον πληροφορία καλείτε στο τηλέφωνο 2751068574 , τις εργάσιμες ημέρες και ώρες .

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο