Δήμος Άργους – Μυκηνών: Ο εγωισμός είναι το αναισθητικό που απαλύνει τον πόνο της ηλιθιότητας

Σε ανάρτηση στον επίσημο ιστιότοπο του Δήμου Άργους Μυκηνών (newargos.gr) έχει τεθεί ένα θέμα για την χρηματοδότηση των αστικών αναπλάσεων που διαθέτει η περιφέρεια Πελοποννήσου από το ΕΣΠΑ.

Παρακολουθούμε με απορία, αλλά χωρίς έκπληξη, τις δηλώσεις του Δημάρχου Καλαμάτας κ. Νίκα( μας έχει συνηθίσει και στο παρελθόν σε τέτοιου είδους δηλώσεις) για την χρηματοδότηση των αστικών αναπλάσεων που διαθέτει η περιφέρεια Πελοποννήσου από το ΕΣΠΑ. Ο κ. Νίκας, μονοπωλεί τα 10.000.000 ευρώ του ΕΣΠΑ, για ένα έργο που βρίσκεται ακόμα στις μελέτες και προσπαθεί να βγάλει εκτός,

την Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου του Άργους, η οποία βρίσκεται σε τελικό στάδιο. Προφανώς, η φυσιολογική αγωνία που έχουν όλοι οι Δήμαρχοι για την επίλυση των θεμάτων των Δήμους τους , εκείνον τον καταβάλλει και τον οδηγεί στα όρια της παράνοιας! Στις αναφορές του για το συγκεκριμένο θέμα, υπογράμμισε πως η Καλαμάτα διαθέτει συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με το Άργος, το οποίο όμως δεν μας αποκάλυψε ποτέ! Από το να προτρέχει «χωρίς τον ξενοδόχο», καλό θα ήταν να σκέφτεται πριν πράξει και να μην αντιμετωπίζει με τέτοια ελαφρότητα, ένα τόσο σημαντικό χρηματικό ποσό. Φρόνιμο θα ήταν κ. Νίκα, πριν καταφεύγετε σε βαρύγδουπες δηλώσεις που αποσκοπούν μόνο στο συμφέρον σας, να αντιληφθείτε πως ο Δήμος Άργους Μυκηνών έχει Δήμαρχο και ιστορία 7.000χρόνων!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κορινθία: Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (28.3.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από Συνοριακούς...

Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών appeared first on .

Μητσοτάκης: Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Εφαρμογή από 1η Απριλίου

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου, ανακοίνωσε...
Μετάβαση στο περιεχόμενο