Εγκαινιάσθηκε το Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Ινάχου Αργολίδας

Φεβρουαρίου 15, 2016
«Παραδίδουμε στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα ένα σύγχρονο σχολείο κόσμημα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και παράδειγμα καλής πρακτικής στη χώρα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια της τελετής εγκαινίων του Δημοτικού Σχολείου Ινάχου τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016.

Το έργο αυτό, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, υλοποιήθηκε με συντονισμένες προσπάθειες υπέρβασης προβλημάτων. Η μελέτη του έργου είχε εξαρχής προβλήματα, χωρίς τις βελτιώσεις της οποίας δεν θα υπήρχε σήμερα σχολείο. «Με τη δική μου ισχυρή θέληση να πραγματοποιηθεί το έργο και το γεγονός ότι εξασφάλισα το 1,6 εκατομμύρια ευρώ για τη χρηματοδότησή του έγινε εφικτή η υλοποίησή του».
«Το μεγάλο πρόβλημα ωστόσο στη χώρα είναι η ύπαρξη της ανομολόγητης συνήθειας οι ευθύνες να μεγιστοποιούνται ως στοιχείο μεγάλης προσφοράς. Είναι η ματαιοδοξία των ανθρώπων να νομίζουν με αλλοθικό τρόπο ότι την υποχρέωσή τους μπορούν να την αναδεικνύουν ως τη μεγάλη προσφορά τους. Πίσω όμως από αυτά τα μεγάλα λόγια κρύβονται αδυναμίες και ανεπάρκειες» σημείωσε στην τοποθέτησή του ο Περιφερειάρχης και πρόσθεσε ότι η χώρα δεν θέλει φωνές, αλλά δουλειά και αποφάσεις με σύνεση, αποτελεσματικότητα και καθαρό σχέδιο.

dsinahou3
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, σύμφωνα με τον κ. Τατούλη, και μάλιστα σε επιπλέον ποσοστό της τάξης του 30%, χωρίς να υπολογίζονται τα έργα που εντάξαμε στα τομεακά προγράμματα των Υπουργείων, και είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο πρόγραμμα υλοποιείται στο σύνολό του.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου πρόσθεσε ότι για την επιτυχή υλοποίηση αυτού του έργου σύσσωμη η Περιφερειακή αρχή έχει κάνει σπουδαία δουλειά, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους εργάστηκαν σκληρά για το έργο αυτό.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Δημαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia