Σημαντική διάκριση για τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο, βραβεύτηκε από την UNESCO

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ.Δημήτρης Καμπόσος βραβεύτηκε από την UNESCO για την προσφορά του στην οικογένεια, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, βραβεύτηκε από την UNESCO ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος.

Ο πρόεδρος του ομίλου για την UNESCO Νομού Πειραιώς & Νήσων κ. Ιωάννης Μαρωνίτης απένειμε το βραβείο στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών παρουσία εκλεκτών καλεσμένων από τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών μετά την παραλαβή του βραβείου του, φανερά συγκινημένος, αναφέρθηκε στην μεγάλη σημασία της ανάδειξης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, ειδικά σε αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς, και στην ευεργετική δράση του εθελοντισμού στην κοινωνία μας. Η τιμητική διάκριση αυτή για τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ.Δημήτρη Καμπόσο είναι άλλη μια επιβεβαίωση για την ανοδική πορεία του Δήμου.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο