Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους – Μυκηνών | Άργος 20 Νοεμβρίου 2018

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεδριάζει την 20η Νοεμβρίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους – Μυκηνών και σας προσκαλεί να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο)  σε τακτική συνεδρίαση του Σώματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα.

Περί αποδοχής ποσού 217.992,00 € από το Υπουργείο Εσωτερικών για την «Προμήθεια – τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Άργους – Μυκηνών» στα πλαίσια του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

2. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών οικονομικού έτους 2018 – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

3. Επί του από 16-11-2018 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Διαγραφή κλήσεων Κ.Ο.Κ. και ελεγχόμενης στάθμευσης ετών 2014 – 2015» – εισηγητής ο κ. Σ. Παναγιωτόπουλος.

4. Επί του από 14-11-2018 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Διαγραφή τελών κοινοχρήστων χώρων έτους 2017» – εισηγητής ο κ. Σ. Παναγιωτόπουλος.

5. Επί του από 16-11-2018 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Διαγραφή τελών από το Δ.Φ. επί των ακαθαρίστων εσόδων καταστημάτων» – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

6. Επί του υπ’ αριθ, πρωτ. 5481/13-11-2018 εγγράφου της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας με θέμα: «Μεταβολές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σχολικού έτους 2019 – 2020» – εισηγητής ο κ. Π. Σκούφης.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Κων/νος Μπέγκος

ΚΟΙΝ.:

κ. Γενικό Γραμματέα κ.κ. Διευθυντές Υπηρεσιών Προέδρους Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων

Υπεύθυνο Portal Δήμου Άργους – Μυκηνών

ΜΜΕ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο