Εκκίνηση από την Πύλη των Λεόντων του 13ου Αργειακού Μυκηναϊκού Δρόμου (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η εκκίνηση του αγωνίσματος του Ημιμαραθωνίου (21χιλ.) του 13ου Αργειακού Μυκηναϊκού Δρόμου δόθηκε στις 8:30 το πρωί της Κυριακής 6 Μαΐου 2018.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/ZJIGr0WjQ-A” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen ]

Την εκκίνηση του αγώνα έδωσε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος τονίζοντας στους αθλητές που παίρνουν μέρος πως σημασία έχει η συμμετοχή και να φτάσουν όλοι στον τερματισμό υγιείς.

Η διαδρομή προσφέρεται για την επίτευξη ατομικών ρεκόρ ενώ όλοι οι αγώνες έχουν τερματισμό την κεντρική πλατεία του Αγίου Πέτρου Άργους.

Ακολούθησαν η εκκίνηση του Αγώνα 5χλμ στις 9:00 από το λόφο Ασπίδος και η εκκίνηση του Παιδικού 1,5χλμ. αγώνα δρόμου στις 11:00 (για παιδιά ηλικίας 10-12, μαθητές Δημοτικού) από το αρχαίο Θέατρο Άργους.

Σταθμοί τροφοδοσίας υπάρχουν στο 4ο, 8ο, 12ο, 16ο και 18ο χλμ. για τον Ημιμαραθώνιο και για τα 5 χλμ. στο 2,5ο χλμ.

Οι αγώνες καλύπτονται υγειονομικά από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας, τον Ερυθρό Σταυρό (Περιφερειακό Τμήμα Άργους) και από το Σώμα Εθελοντών – Διασωστών και Ναυαγοσωστών Σαμαρειτών του Ε.Ε.Σ. Οι δρομείς φυλάσσονται από την Τροχαία Άργους.

Τον αγώνα υποστηρίζει ιατρικά ο κ. Κώστας Παναγιωτόπουλος (καρδιολόγος).

Οι δύο αγώνες έχουν ηλεκτρονική χρονομέτρηση, όριο χρόνου τερματισμού του Ημιμαραθωνίου (3 ώρες) και των 5 χλμ. (50 λεπτά).

Δείτε περισσότερα εδώ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διεθνής Ημέρα Μνημείων και Τοποθεσιών η 18η Απριλίου – Ελεύθερη είσοδος

Κάθε χρόνο στις 18 Απριλίου γιορτάζουμε τη Διεθνή Ημέρα...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε μεγάλο τμήμα του Ναυπλίου λόγω έργων

Λόγω ασφαλτοστρώσεων θα υπάρξει σήμερα 18/4/2024 ως τις 5...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Γορτυνία

Την Παρασκευή 19/04/2024 λόγω επειγουσών εργασιών συντήρησης του Δικτύου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο