Πώς θα ρυθμίσετε τα χρέη σας με τον Δήμο Άργους Μυκηνών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών σας γνωστοποιεί ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του ν. 4483/2017, οι οφειλέτες του Δήμου μπορούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους έως 31-11-2017.

Η ρύθμιση προβλέπει είτε την εφάπαξ καταβολή με απαλλαγή του εκατό τοις εκατό (100%) των προσαυξήσεων, είτε έως εκατό (100) μηνιαίες δόσεις με το ανάλογο ποσοστό απαλλαγής από προσαυξήσεις και τόκους εκπρόθεσμης καταβολής, ήτοι:

με εφάπαξ καταβολή, 100% ποσοστό απαλλαγής
από (2) έως (24) δόσεις, 80% ποσοστό απαλλαγής
από (25) έως (48) δόσεις, 70% ποσοστό απαλλαγής
από (49) έως (72) δόσεις, 60% ποσοστό απαλλαγής
από (72) έως (100) δόσεις, 50% ποσοστό απαλλαγής

Οι δόσεις είναι μηνιαίες με ελάχιστη δόση (20). Η πρώτη δόση της ρύθμισης καταβάλλεται εντός (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης διαφορετικά θεωρείται ως μη υποβληθείσα. Καθυστέρηση καταβολής δόσεως πέραν της τελευταίας εργάσιμης ημέρας του αντίστοιχου μήνα, συνεπάγεται επιβάρυνση αυτής με μηνιαία προσαύξηση 5% επί του ποσού της δόσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου, (Καποδιστρίου 9-11, 2ος όροφος, Αργος) και στο τηλ: 2571360041 (κ.Τσαζής Κων/νος)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θρησκευτική Συναυλία Χορωδίας Ορφέας Τρίπολης

Η Χορωδία Ορφέας Τρίπολης, στο πνεύμα των κατανυκτικών ημερών...

Καιρός: Λάσπη και αφρικανική σκόνη

Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

Τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά, υποδέχτηκε, στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου. Η αντιπυρική περίοδος, ο προγραμματισμός και οι κατά τόπους ασκήσεις ετοιμότητας, απασχόλησαν τη συζήτηση, η οποία και έγινε σε απόλυτο κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης. Η κλιματική αλλαγή, οι υψηλές

Συλλήψεις στην Μεσσηνία για όπλα, ναρκωτικά και πλαστογραφία

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Συνελήφθη ένα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο