• 29 Μάι

    ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΕΛΕΝΗΣ Π.

    ΤΡΙΠΟΛΗ | 28ης Οκτωβρίου 14

    08:30 - 08:30 (Επ.), τηλ.: 2710238588

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO: O Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος αναφέρθηκε στο μείζον ζήτημα των πλειστηριασμών

Σεπτεμβρίου 29, 2017
Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών ήταν ο μόνος που στην ομιλία του στα εγκαίνια της έκθεσης Πελοπόννησος EXPO αναφέρθηκε στο καυτό θέμα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και στην τεράστια ευθύνη των τραπεζών.

Όπως ανέφερε "Οι τράπεζες έχουν βασικότατη ευθύνη, αν όχι και την κύρια για την έκταση και το βάθος της κρίσης στην χώρα. Οι τράπεζες αλόγιστα έκαναν «πάρτι» με κέρδη και δάνεια από την δεκαετία του ’90, ιδιαίτερα μετά την θέσπιση του ευρώ, ενώ έσπρωχναν και τις κυβερνήσεις σε ελλείμματα και υπερδανεισμό, χωρίς παραγωγικό αντίκρισμα και χωρίς να τις προειδοποιούν για τους κινδύνους. Κατάφερναν με ανακεφαλαιοποιήσεις να κλείνουν τις μαύρες τρύπες τους με δεκάδες δισ. ευρώ από τις τσέπες του ελληνικού λαού και έρχονται τώρα να κερδίσουν εις διπλούν παίρνοντας και την περιουσία του κοσμάκη μέσω των πλειστηριασμών".

Σε μια έκθεση η οποία έχει αμιγώς  οικονομικό χαρακτήρα κανένας άλλος δεν είχε το θάρρος εκτός από τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του ελληνικού λαού και να πει την αλήθεια. 

Τελευταία τροποποίηση στις 29 Σεπτεμβρίου 2017 %09:%Σεπ

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia