Δημοσκόπηση της Αlco για το Δήμο Άργους Μυκηνών – Tι λέει για το Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι πολίτες δίνουν νέα θητεία στον Καμπόσο με συντριπτικά ποσοστά σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Alco η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό εφημερίδας.

Ο Κώστας Παναγόπουλος (Alco) μιλά για «φαινόμενο Καμπόσου.»

Συντριπτικά ποσοστά σε όλα τα επίπεδα δίνουν οι πολίτες του δήμου Άργους Μυκηνών στον Δημήτρη Καμπόσο μέσω δημοσκόπησης της εταιρείας ALCO η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό εφημερίδας.

Τεράστια η αποδοχή του κόσμου προς το πρόσωπο του δημάρχου μας Δημήτρη Καμπόσου και οφείλουμε ως δημοτική παράταξη να τον ευχαριστήσουμε από καρδιάς.

Δεν έχει ξαναγίνει σε τέτοια περίοδο, δύο χρόνια μακριά από τις εκλογές, με όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κράτος, δήμοι, κοινωνία, ο κόσμος να στηρίζει με τέτοιο πάθος το Δήμαρχο του και να του δίνει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη από τις προηγούμενες εκλογές.

Έδωσε τη δύναμη στο Δήμαρχο και στην «Αλλαγή Πορείας» να συνεχίσει με μεγαλύτερη ενέργεια την προσπάθεια για την πρόοδο του δήμου μας σε όλα τα επίπεδα.

Σε αυτήν τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία και εποχή. Με τη χρηματοδότηση του δήμου από το κράτος σε χαμηλό ρεκόρ.
Με όλους τους πιθανούς υποψηφίους δημάρχους. Και με τον νυν αντιπεριφερειάρχη Τάσσο Χειβιδόπουλο αντίπαλο.

Ο κόσμος όμως έχει μνήμη και κρίση. Αντιλαμβάνεται τα μηνύματα και τις ανάγκες των καιρών. Αντιλαμβάνεται ποιος πρέπει να συνεχίσει να τον κυβερνά στα δημοτικά θέματα. Δεν κάνει λάθος και με τη σημερινή μέτρηση ένα φορτίο μεγαλύτερης ευθύνης γεμίζει τον Δημήτρη Καμπόσο και το συνδυασμό μας «Αλλαγή Πορείας».
Να φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας.

Η Δημοσκόπηση δεν θέλει και πολλά λόγια αφού οι πολίτες έχουν μιλήσει και έχουν δείξει την κατεύθυνση. Ο Καμπόσος πρέπει να ξαναεκλεγεί Δήμαρχος Άργους Μυκηνών αφού έως τώρα τους έχει εκπροσωπήσει επάξια και θέλουν να συνεχιστεί με μεγαλύτερη ορμή και δύναμη η προσπάθεια και το έργο του.

Οι πρώτες παρατηρήσεις μας:

• προξενεί έκπληξη η τεράστια διαφορά του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου σε μια σειρά θεμάτων που η δημοσκόπηση της ALCO μέτρησε.

• Όταν η μία μονάδα διαφοράς του ενός ή του άλλου κόμματος στην κεντρική πολιτική σκηνή μπορεί να αλλάξει συθέμελα τον πολιτικό χάρτη και θεωρείται μεγάλη επιτυχία για την πορεία του ενός ή του άλλου κόμματος, τα ποσοστά Καμπόσου δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για το τι θα γίνει στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

• Μάλιστα όταν βρισκόμαστε δύο χρόνια πριν από τις δημοτικές εκλογές με τα έργα να βρίσκονται σε εξέλιξη και τα σχέδια του Δημάρχου για έργα -έκπληξη να μην έχουν αποκαλυφθεί ακόμα.

• Πρόκειται για μια αναγνώριση του μέχρι τώρα έργου του σε μια εποχή που τα οικονομικά της χώρας και οι επιχορηγήσεις προς τους δήμους βρίσκονται στο ναδίρ.

• Η μέτρηση έγινε σε σύγκριση με όλους τους ενδεχόμενους υποψήφιους δημάρχους.

• Και με τον εν ενεργεία Αντιπεριφερειάρχη Τάσσο Χειβιδόπουλο. Προβεβλημένο κομματικό στέλεχος, δεκαετίες στην πολιτική, δύο θητείες αντιπεριφερειάρχης, με όλο το μηχανισμό στα πόδια του «κατάφερε» να λάβει ελάχιστα ποσοστά.

{pdf=http://www.pna.gr/images/pdf/ALCO_argos_ioynios%202017.pdf|100%|950|google}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καιρός: Αίθριος με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου, με μικρή...

ΑΑΔΕ: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις – Αναλυτικά η διαδικασία

«Στον αέρα» βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης (25/4)...

Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2024”

Τα Special Olympics Hellas, διοργανώνουν για ακόμη μία χρονιά Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2024”. Φέτος, θα διεξαχθούν από τις 24 έως τις 29 Μαΐου στο Λουτράκι Κορινθίας, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Για πέντε ημέρες, οι εγκαταστάσεις του SportCamp στο Λουτράκι θα φιλοξενήσουν

Εορτασμός της Ημέρας της Ευρώπης | Δημήτρης Πτωχός προς μαθητές: «Είμαστε δίπλα σας για να αναζητήσετε όσα μπορείτε να κάνετε εδώ, στην Πελοπόννησο, στην...

Ένα μοναδικό κράμα θετικής ενέργειας, νεανικής αύρας και ελπίδας για το μέλλον κυριάρχησε κατά την εκδήλωση εορτασμού της Ημέρας της Ευρώπης που διοργάνωσε το 2ο ΓΕΛ Ναυπλίου, σχολείο Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, την Πέμπτη 25 Απριλίου, στην αίθουσα του Βουλευτικού, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου να είναι ο κύριος ομιλητής. Μπροστά σε ένα απαιτητικό κοινό, με

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο