Κατέρρευσε εξέδρα στο λιμάνι της Νέας Κίου στην Αργολίδα (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μια σιδερένια εξέδρα κατέρρευσε πιθανόν λόγω των σφοδρών ανέμων και των κυμάτων στη Νέα Κίο του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024.

[iframe width=”554″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/4dq5ENpw7VI” title=”ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΕΞΕΔΡΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΦΟΔΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ 7/1/2024″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen ]

Οι μανιασμένοι νοτιάδες χτυπούσαν από χθες την περιοχή και τα κύματα της θάλασσας τελικά έσπασαν την εξέδρα φέρνοντας στο λιμάνι και πολλές ακαθαρσίες και φερτά υλικά.

Πρόκειται κατασκευή στο τέρμα το μόλου στο λιμάνι της Νέας Κίου για την εξυπηρέτηση των ψαράδων και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες δεν μπορεί να συνεχίσει να χρησιμοποιείται αν πρώτα δεν αποκατασταθούν οι ζημιές που έχουν προκληθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 17/7/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 17/7/2024 appeared first on .

Καιρός: Ενισχύεται ο καύσωνας, στους 42 βαθμούς το θερμόμετρο

Σε συνθήκες καύσωνα οι περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας,...

Καλαμάτα: Συνελήφθη 64χρονος για παράβαση των νομοθεσιών για ναρκωτικά και για όπλα

Συνελήφθη, χθες (15.7.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο