Οπαδικό επεισόδιο στο Ναύπλιο μεταξύ ανηλίκων: Ξυλοκόπησαν 15χρονο – Συνελήφθησαν οι δράστες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακόμα ένα επεισόδιο με πρωταγωνιστές ανήλικους και οπαδικά κίνητρα σημειώθηκε, αυτή τη φορά στο Ναύπλιο, το μεσημέρι της Κυριακής (1/10).

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πέντε ανήλικοι οπαδοί ομάδας, ένας 15χρονος και τέσσερις 16χρονοι, επιτέθηκαν επίσης σε ένα ανήλικο 15 ετών οπαδό αντίπαλης ομάδας.

Τον χτυπούσαν μέρα μεσημέρι έξω από κατάστημα

Η επίθεση έγινε έξω από μαγαζί, μέρα μεσημέρι, στις 16.30 και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, άρχισαν να τον χτυπάνε με κράνος μηχανής που είχαν μαζί τους, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Το ανήλικο θύμα μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο του Άργους εκεί όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρισε. Και οι πέντε ανήλικοι δράστες συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. για το νόμο περι αθλητισμού , καθώς και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων .

Τι αναφέρει η αστυνομία

Συνελήφθησαν, χθες (1.10.2023) το βράδυ, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, -5- ανήλικοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί οπαδικής βίας.

Ειδικότερα, χθες (1.10.2023) το απόγευμα, στο Ναύπλιο, ανωτέρω δράστες επιτέθηκαν με κράνος μοτοσικλέτας σε ανήλικο ημεδαπό, υποστηρικτή άλλης ομάδας, ο οποίος ήταν θαμώνας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι -5- ανήλικοι ημεδαποί, ενώ για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν και -5- άτομα, γονείς των ανωτέρω ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στήριξη της Δημόσιας Υγείας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου | Νέες Παραδόσεις Ιατρικού Εξοπλισμού

Στο πλαίσιο ενίσχυσης  δομών υγειονομικής περίθαλψης  αλλά και χώρων αυξημένης παρουσίας πληθυσμού, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό παρέδωσε: Στον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου Καρπούζη Γρηγόριο  μια    (01) συσκευή ανίχνευσης φλεβών. Στην Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας Αλειφέρη Ελένη μια (01) συσκευή ανίχνευσης φλεβών Στον Διευθυντή του Κέντρου

Πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς στους νομούς Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας την Τετάρτη 17 Ιουλίου

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Τετάρτη 17 Ιουλίου προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) στους Νομούς Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες και στους επαγγελματίες να είναι ιδιαίτερα

Ευχαριστήρια Επιστολή

Στις συνθήκες οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας και κατ’ επέκταση οι τοπικές κοινωνίες, οι δωρεές για την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων αποτελούν πανάκεια, τόσο σε κοινωνικό, όσο και ψυχολογικό επίπεδο.  Και όταν λαμβάνουν χώρα ανάλογες δωρεές οφείλουμε να τις αποδεχόμαστε και να τις επικροτούμε. Γι’ αυτό και η αποδοχή, εκ μέρους της Δημοτικής Επιτροπής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο