Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών ζητά την κήρυξη του Δήμου σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος ζητά την κήρυξη του Δήμου σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης»

Λόγω των εκτεταμένων καταστροφών από πλημμύρες και κατολισθήσεις σε πολλές Δημοτικές Ενότητες αλλά και σε όλο το παραλιακό τόξο από τα ακραία καιρικά φαινόμενα ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος με έγγραφό του προς την Αποκεντρωμένη διοίκηση Πελοποννήσου και τον Περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη ζήτησε να κηρυχτεί ο Δήμος Άργους Μυκηνών σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Λόγω της έκτασης των καταστροφών, την ανάγκη άμεσης καταγραφής των ζημιών, αποκατάστασης αυτών και την αποζημίωση των συμπολιτών μας κρίνεται επιτακτικό να τεθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο Δήμος Άργους Μυκηνών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στην Κορινθία – Προς Ευρωστίνα το βασικό μέτωπο

Συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η πυρκαγιά στην Κορινθία...

Βανδαλισμοί στα νέα σιντριβάνια της πλατείας Πετρινού στην Τρίπολη

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ Κώστας Τζιούμης κατήγγελλε σήμερα Τρίτη...

Κώστας Τζιούμης: «Προστατεύουμε τη δημόσια περιουσία, θέλουμε να απομονώσουμε τις μικρές μειοψηφίες»

Βανδαλισμοί σημειώθηκαν τη νύχτα της Δευτέρας (30/9/2024) στο σιντριβάνι της πλατείας Πετρινού. Άγνωστοι παραβίασαν τα κιγκλιδώματα και προσχώρησαν εσκεμμένα σε φθορές στο εσωτερικό του σιντριβανιού. Για το λόγο αυτό, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, προχώρησε σε έκτακτη συνέντευξη τύπου, αναφέροντας ότι «πρόκειται για μία απαράδεκτη ενέργεια και ποινικά κολάσιμη».Στη συνέχεια, ο δήμαρχος είπε ότι μετέβη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ