Έτοιμα για τη νέα σχολική χρονιά τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έτοιμα για να υποδεχθούν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για τη νέα σχολική χρονιά είναι τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. 

Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου η χρονιά να ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς.

Οι υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας εργάστηκαν για την επισκευή και συντήρηση των σχολικών μονάδων. Στόχος μας ήταν ο καθαρισμός και η απολύμανση των εσωτερικών αλλά και αύλειων χώρων, η καλή λειτουργία των αιθουσών, η γενικότερη πρόσβαση και η υγιεινή των μαθητών. Οι προσπάθειες όλων θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους, εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.

Οι σχολικές καθαρίστριες έχουν ήδη τοποθετηθεί σε όλα τα συγκροτήματα.

Παράλληλα, χθες Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Γιώργου Καμπύλη, των πρώην Προέδρων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρετή Μπάρλα και Παναγιώτη Καμπουρολιά αντίστοιχα, καθώς και των Διευθυντών των σχολικών μονάδων του Δήμου. Συζήτησαν για την έναρξη της σχολικής χρονιάς και το νέο πλαίσιο λειτουργίας των σχολικών μονάδων κατόπιν της κατάργησης των σχολικών επιτροπών και την αντιμετώπιση θεμάτων καθημερινότητας. Η συνάντηση έληξε σε θετικό κλίμα και την από κοινού διαβεβαίωση για αποτελεσματικότητα στη συνεργασία τους. 

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας θα βρίσκεται δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα για την αντιμετώπιση όποιων προβλημάτων προκύψουν, όπως μέχρι τώρα ήταν οι σχολικές επιτροπές. Από κοινού θα έχουμε μια αγαστή συνεργασία προς όφελος των παιδιών μας. Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ιερατική Σύναξη στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Γενική Ιερατική Σύναξη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024,...

Μήνυμα του Δημάρχου Μεγαλόπολης για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, αγαπητοί εκπαιδευτικοί και γονείς. Με ιδιαίτερη...

Διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) παρουσιάζει έργα του...

Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά – Σε 5ο Δημοτικό και 1ο Γυμνάσιο ο Δήμαρχος Τρίπολης

Σας γνωρίζουμε πως ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης θα παρευρεθεί στον επίσημο αγιασμό για το νέο σχολικό έτος 2024-2025 στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης, στις 11 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 9:00 το πρωί. Εν συνεχεία, θα παραστεί και στον επίσημο αγιασμό του 1oυ Γυμνασίου Τρίπολης, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 9:30 το πρωί της

ΔΗΜΟΦΙΛΗ