Το φεστιβάλ Estella επιστρέφει πιστό στο ραντεβού του όπως κάθε χρόνο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το φεστιβάλ Estella επιστρέφει πιστό στο ραντεβού του όπως κάθε χρόνο!

Φέτος το Estella έρχεται σαν δροσερό αεράκι να μας κρατήσει συντροφιά δροσίζοντας τις ζεστές καλοκαιριάτικες νύχτες μας! Σκοπό έχει να μας ταξιδέψει μέσα από αγαπημένες Ελληνικές και ξένες μουσικές δημιουργίες και να γεμίσει τη βαλίτσα των διακοπών μας με όμορφες εικόνες και αναμνήσεις! 

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας για μια ακόμα χρονιά στο πλαίσιο του φεστιβάλ διοργανώνει διάφορες μουσικές εκδηλώσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στα παρακάτω σημεία ενδιαφέροντος:

  • Νίνα Μαζάνη – «Φως»|31 Ιουλίου, ώρα 21:30, Λιμάνι Παραλίου Άστρους – Διαχρονικά ξένα κομμάτια, ελληνικά αγαπημένα της τραγούδια καθώς και επιτυχίες της από το πρόσφατο album της με τίτλο: «Φως»
  • Βύρων Τσουράπης full band – «Λέξεις Μακρόσυρτες»|20 Αυγούστου, ώρα 21:30, Λιμάνι Αγίου ΑνδρέαΤραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία με τίτλο «Λέξεις Μακρόσυρτες», ελληνικά και ξένα εμβληματικά τραγούδια διασκευασμένα από τον ίδιο και την εκρηκτική του μπάντα.
  • Kalliope – «Γειτονιές του Κόσμου»|21 Αυγούστου, ώρα 21:30, Καστράκι ΜελιγούςΤραγούδια από τη Βόρεια και Νότια Αμερική, την Ευρώπη αλλά και την Ανατολή σε ήχους και τραγούδια μεγάλων ερμηνευτών και συνθετών. Στο πιάνο η εξαιρετική σολίστρια Μαρίνα Τσοκάνη.

Περιήγηση 2024

Μουσικές Εκδηλώσεις

Η φετινή περιήγηση σεργιανίζει σε παραλιακά μέρη υπό το φως του φεγγαριού και την αρμύρα της θάλασσας χαρίζοντας μας όμορφες και ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές.

  • Νίνα Μαζάνη | Λιμάνι Παραλίου Άστρους, Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024, ώρα 21:30

Η Νίνα Μαζάνη αποτελεί το νέο big thing στην ελληνική δισκογραφία και όχι άδικα! Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια μας σαγηνεύει σε κάθε της εμφάνιση: με διαχρονικά ξένα κομμάτια, ελληνικά αγαπημένα της τραγούδια και φυσικά τις δικιές της επιτυχίες από το πρόσφατο album της με τίτλο «Φως», η Νίνα εκπέμπει μια μοναδική ενέργεια που δύσκολα σε αφήνει ασυγκίνητο. Κάθε live show της στέφεται με επιτυχία με την ερμηνεύτρια να πείθει και το πιο δύσκολο ακροατήριο συνδυάζοντας το μοναδικό καλλιτεχνικό ταλέντο της αλλά και την εύθυμη διάθεσή της. Ανεβαστική ενέργεια και πολύς χορός είναι μερικά στοιχεία που δεν λείπουν από καθένα performance της Νίνας! Άλλωστε η τραγουδίστρια καταφέρνει να συμπαρασύρει στο δικό της ρυθμό κάθε παρευρισκόμενο με τη ζωντάνια και την απαράμιλλη φωνή της.

  • Βύρων Τσουράπης | Λιμάνι Αγίου Ανδρέα, Τρίτη 20 Αυγούστου, ώρα 21:30. 

Ο Βύρων Τσουράπης, ο τραγουδοποιός που έχει γίνει ευρύτερα γνωστός μέσα από την εκπομπή «Μουσικό Kουτί», ως μέλος της μπάντας του Kουτιού, αλλά και μέσα από τις ζωντανές εμφανίσεις του στο πλευρό του Νίκου Πορτοκάλογλου τα τελευταία χρόνια, ταξιδεύει φέτος έχοντας στις αποσκευές του τα τραγούδια του από τον πρόσφατο δίσκο του «Λέξεις Μακρόσυρτες». Η παράσταση που παρουσιάζει περιέχει, εκτός από τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας, επιλογές ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών διασκευασμένα από τον ίδιο και την εκρηκτική του μπάντα, με τρόπο μοναδικό. Η μπάντα αποτελείται από τον Βύρωνα Τσουράπη στην φωνή, το μπάσο και την κιθάρα, τον Στέλιο Φραγκούς στα πλήκτρα, τον Θανάση Τσακιράκη στα τύμπανα και τον Γιώργο Τσουράπη στις κιθάρες. Μία δυναμική και ζεστή παράσταση γεμάτη μουσικές περιπέτειες.

  • Kalliope | Καστράκι Μελιγούς, Τετάρτη 21 Αυγούστου, ώρα 21:30.

Η Καλλιόπη Πούσκα μια φρέσκια καλλιτέχνιδα με μοναδική σκηνική παρουσία, παράλληλα με τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Δημήτρη Μπάση, δημιουργεί μία παράσταση πιάνο-φωνή και μας ταξιδεύει με ένα διεθνές ρεπερτόριο στις γειτονιές του κόσμου ερμηνεύοντας τραγούδια από τη Βόρεια και Νότια Αμερική, την Ευρώπη αλλά και την Ανατολή σε ήχους και τραγούδια μεγάλων ερμηνευτών και συνθετών. Εικόνες γεμάτες νοσταλγία από τον διεθνή κινηματογράφο και κλασσικές ελληνικές επιτυχίες συμπληρώνουν το μουσικό ταξίδι.

Στο πιάνο τη συνοδεύει η εξαιρετική σολίστρια Μαρίνα Τσοκάνη μετά την άκρως επιτυχημένη συνεργασία τους στο Baraonda Music Hall αυτόν τον χειμώνα.


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πανελλαδικές 2024: Αναλυτικά οι βάσεις εισαγωγής – Οι σχολές με τις υψηλότερες βάσεις

Οι βάσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων ανακοινώθηκαν από το υπουργείο...

“Απόψε τραγουδάμε…” Συναυλία της Φιλαρμονικής

Η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης παρουσιάζει την βραδιά έντεχνης ελληνικής μουσικής με τίτλο "Απόψε τραγουδάμε..." την Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024 και ώρα 21:00. Η συναυλία εντάσσεται στις παράλληλες πολιτιστικές δράσεις του 10ου Παγκόσμιου Συνεδρίου των Αρκάδων και θα παρουσιαστεί στην Πλατεία Πετρινού με τους μουσικούς της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης να αποδίδουν δημιουργίες του ελληνικού ρεπερτορίου και

ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για κατάταξη εκπαιδευτικών ΤΕ και ΔΕ

Από σήμερα Πέμπτη (25/7) μπορούν οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι να...

Πανελλαδικές 2024: Ανακοινώνονται οι βάσεις εισαγωγής

Νωρίτερα από τις αρχικές προβλέψεις θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο