Αγιασμός της Φιλαρμονικής Τρίπολης για την νέα χρονιά

Σήμερα έγινε ο αγιασμός στο κτίριο της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης με αφορμή την έναρξη των μαθημάτων στην σχολή μαθητείας της Φιλαρμονικής.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/JlxHV4RVVos” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Θεόδωρος Καραλής κατά την ομιλία του τόνισε ιδιαίτερα τον σκοπό της σχολής μαθητείας που είναι η εκμάθηση των μουσικών οργάνων και την αφιλοκερδή διδασκαλία των μαθητών από τους μουσικούς της Φιλαρμονικής.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και ο Πρόεδρος της Φιλαρμονικής Παναγιώτης Αλεξόπουλος, καλωσορίζοντας στην «αγκαλιά της μουσικής» όπως είπε όλα τα παιδιά.
Ο Μαέστρος κ. Σωτήριος Κωστούρος μίλησε για την Φιλαρμονική και την μουσική η οποία έχει θετικά αποτελέσματα στην προσωπικότητα ενός ανθρώπου και η σχολή μαθητείας της Φιλαρμονικής είναι η καλύτερη επιλογή.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τσιαμούλος ευχήθηκε καλή μουσική χρόνια.
Κλείνοντας ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Παυλής δήλωσε πολύ χαρούμενος που βλέπει τόσα παιδιά να ακολουθούν το δρόμο της μουσικής παρακολουθώντας τα δωρεάν μαθήματα από τη φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης. 
Αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται από το Δήμο για να μεταστεγαστεί η Φιλαρμονική σε ένα καλύτερο χώρο προκειμένου να λειτουργήσει καλύτερα.

{gallery}agiasmos_filarmonikis{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κορινθία: Αγρότης τραυματίστηκε σοβαρά από φρέζα

Ηλικιωμένος άνδρας εγκλωβίστηκε σε γεωργικό ελκυστήρα (φρέζα) εν ώρα...

Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης Κέντρου Κοινότητας Νότιας Κυνουρίας

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του προσωπικού της...

Κέντρο Κοινότητας | Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης

Ενημέρωση Η προγραμματισμένη κίνηση (29/3/2024) στον Δήμο Τρίπολης, μεταφέρεται λόγω άδειας του οδηγού τηςκινητής μονάδας, από τις 29/3/2024, για την Δευτέρα 1/4/2024.

ΕΛΑΣ: Προσοχή στις τηλεφωνικές απάτες

Ενημέρωση πολιτών για την αποφυγή εξαπάτησης από επιτήδειους που...
Μετάβαση στο περιεχόμενο