Θετικός ο απολογισμός για την πολιτική προστασία του Δήμου Τρίπολης (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ακόμα μια δύσκολη περίοδος για την πολιτική προστασία του Δήμου.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/kChW65_Dr3U” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Τα μέλη της πολιτικής προστασίας με επικεφαλής τον Σωτήρη Παπαδημητρίου βρέθηκαν αντιμέτωποι από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν καθήκοντα με δύσκολες καταστάσεις, όπως αυτή της θεομηνίας που έπληξε την Τρίπολη και όχι μόνο. Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος κ.Παπαδημητρίου – σε συνάντηση που είχε σήμερα με τα μέλη της πολιτικής προστασίας – ο απολογισμός της όλης προσπάθειας είναι θετικός.

Το μήνυμα του:

“Στις περιπτώσεις που έπρεπε να επέμβουμε ήμασταν εκεί. Όπως είδατε και εσείς η πολιτική προστασία δεν είναι απλά να πηγαίνει κάποιος και να κάνει ένα 8ωρο, αλλά είναι κάτι πιο σημαντικό! Από τις πρώτες μέρες ήρθατε αντιμέτωποι με μια θεομηνία που έπληξε την Τρίπολη και ανταποκριθήκατε στο έπακρο. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία. Αυτό που θα σας ζητήσω εγώ είναι να έχετε υπόψιν σας πως είμαστε στην διαδικασία δημιουργίας μιας εθελοντικής ομάδας με σκοπό να συνεχίσουμε αυτή μας την συνεισφορά προς τους πολίτες. Θα ήθελα λοιπόν να σας γνωστοποιήσω πως όσοι το επιθυμείτε μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το πολύ χρήσιμο όργανο που θα δημιουργηθεί”.

14409174 1292784830773531 240325156 n

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο