ΠΑΥΛΗΣ: “Φτιάξαμε την καλύτερη κανονιστική των τελευταίων ετών” (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για το θέμα της κανονιστικής και τα όσα ακούστηκαν περί του θέματος στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο μίλησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ.Δημήτρης Παυλής.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/cmiD0D3SRm8″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Αρχικά ο Δήμαρχος έκανε λόγο για κάποιους “λαγούς” – όπως τους χαρακτήρισε – που λένε για την κανονιστική άλλα ντι άλλων, ενώ αναφερόμενος στο κομμάτι της διαβούλευσης και του χρόνου, που χρειάστηκε, μέχρι να έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο τόνισε: “Η κανονιστική τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση. Γνωρίζουν όλοι πολύ καλά, πως η κανονιστική δεν ήρθε νωρίτερα στο συμβούλιο, γιατί θέλαμε να υπάρχει νομιμότητα για την πλατεία Πετρινού, καθώς αναμέναμε το ΦΕΚ”.

Στη συνέχεια σχολιάζοντας τα παράπονα που καταγράφηκαν – σύμφωνα με τα οποία δεν εισακούστηκαν οι προτάσεις των επιχειρηματιών για την κανονιστική –  δήλωσε: “Εδώ και ένα χρόνο επιχειρηματίες, δικηγόροι και πολιτικοί μηχανικοί μας επισκέπτονταν και τους ζητούσαμε, να μας καταθέσουν τις προτάσεις τους, επί του προσχεδίου της κανονιστικής, που είχε κοινοποιηθεί. Κάποιοι, όπως το τεχνικό επιμελητήριο μας έστειλαν την άποψη τους. Το Επιμελητήριο Αρκαδίας επίσης μας πρότεινε, να παραμείνουν όλα ως είχαν και έκανε ακόμα μια πρόταση, να αναπτύσσονται τα καταστήματα της Δημητρακοπουλου και απέναντι. Ο νοών νοείτω λοιπόν”, ενώ συμπλήρωσε: “Ακούσαμε τις προτάσεις, κάποιες τις ενσωματώσαμε στο τελικό σχέδιο και κάποιες όχι”.

Από την τοποθέτηση του Δήμαρχου Τρίπολης δεν έλειψαν και οι αναφορές στους πολίτες και τις προτάσεις που κατέθεσαν κατά τη διαβούλευση. “Οι πολίτες μας ζήτησαν να μην υπάρχουν κατασκευές –κλουβιά και να μην υπάρχει και ηλεκτροδότηση σε αυτές της κατασκευές. Επιπλέον μας ζήτησαν το αυτονόητο να υπάρχει σεβασμός στον πολίτη και τα παράπλευρα καταστήματα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας ο κ.Δημήτρης Παυλής σχολίασε: “Θεωρούμε πως ήταν η καλύτερη κανονιστική που έχει φτιαχτεί τα τελευταία χρόνια. Είμαι περήφανος που πήρε έγκριση. Θα κριθούμε σαν Δημοτική Αρχή, για το πώς θα εφαρμοστεί. Αυτά που ψηφίζουμε εμείς, θα τηρούνται. Μπορεί κάποιοι να στεναχωριούνται αλλά θα ευχαριστηθούν πολλοί περισσότεροι”.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο