Ξεκινούν οι εγγραφές στο ΙΕΚ της Τρίπολης

Σεπτεμβρίου 02, 2016
Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι ενδιαφερόμενοι...

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, Διεύθυνση Δια Βίου Μάθησης ανακοινώνει ότι η υποβο-λή ηλεκτρονικών αιτήσεων των υποψηφίων καταρτιζομένων Δημοσίων ΙΕΚ θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 5-9-2016 και ώρα 14:00 και θα κλείσει τη Δευτέρα 12/9/2016 και ώρα 14:00. Δεν θα δοθεί παράταση.Στο σύνδεσμο: https://diek.minedu.gov.gr θα γίνεται η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων των υποψηφίων που ενδιαφέρονται να εγγραφούν, μετά από διαδικασία επιλογής, στο Α’ εξάμηνο ειδικοτήτων που έχουν προκηρυχθεί στα Δημόσια ΙΕΚ (ΔΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.


Οι καταρτιζόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δέκα(10) νέες ειδικότητες στο ΔΙΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Οι νέες ειδικότητες ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας.


Η έγκριση λειτουργίας των τμημάτων θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των εγγραφών.Στόχος του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων είναι το υψηλό επίπεδο Δημόσιας Δωρεάν Κατάρτισης και η άμεση απορρόφηση των αποφοίτων στην αγορά εργασίας.


Καλή χρονιά σε όλους τους σπουδαστές.Ο Διευθυντής του ΙΕΚ Τρίπολης

Ιωάννης Δημ. Κατσίρης

Τελευταία τροποποίηση στις 2 Σεπτεμβρίου 2016 %22:%Σεπ

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia