Ο επιχειρηματικός κόσμος της Τρίπολης στις Πανελλαδικές Συγκεντρώσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης «ο Ερμής» για το σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Σε έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου μας αποφάσισε τα εξής:

Το μοιραίο σιδηροδρομικό δυστύχημα στις 28/2/2023 εκτός από τους 57 νεκρούς και τους τραυματίες πλήγωσε βαθύτατα όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Θέλουμε με τον πιο ανθρώπινο τρόπο να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλληπτήρια στις οικογένειές των άτυχων θυμάτων. Δυστυχώς ζούμε σε ένα κράτος που βασανίζει τους πολίτες του με το να ορθώνει εμπόδια στην καθημερινή τους ζωή και στην προσπάθεια τους για ένα καλύτερο αύριο. Στα Τέμπη με τις ελλείψεις και τις παραλείψεις του οδήγησε τα νιάτα του το μέλλον του σ ένα πρόωρο τέλος.

Αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από τους πολίτες μιας σύγχρονης δημοκρατικής πολιτείας. Πρέπει οι ένοχοι και οι συνένοχοι του τώρα και του χθες να πληρώσουν για τα λάθη τους.

Στις 16 Μαρτίου ο επιχειρηματικός κόσμος της Τρίπολης ενώνει την φωνή του με τους υπόλοιπους Έλληνες για να μην ξαναζήσουμε άλλα Τέμπη-Μάτι και μια αλυσίδα από τέτοια γεγονότα.

Θέλουμε καλύτερο σιδηρόδρομο θέλουμε καλύτερο κράτος θέλουμε καλύτερη και ασφαλέστερη ζωή. Καλούμε όλα τα μέλη μας να συμμετέχουν όπως και σε ότι βαθμό μπορούν στις πανελλαδικές εκδηλώσεις για το σιδηροδρομικό δυστύχημα μακριά από κάθε προσπάθεια κομματικής εκμετάλλευσης.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης «ο Ερμής» εκπροσωπώντας τον επιχειρηματικό κόσμο θα είναι παρόντες στην πρώτη γραμμή και αυτού του αγώνα που θα έχει νικητές όλους μας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο