Σεμινάριο πρώτων βοηθειών στο 3ο Γυμνάσιο Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Τρίπολης σας προσκαλεί το Σάββατο 11/3/2023 στις 18:00 στο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών που οργανώνει στο αμφιθέατρο του σχολείου μας.

Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια περίπου 2 ώρες καλό θα ήταν να το παρακολουθήσουν και τα παιδιά και θα πραγματοποιηθεί από πιστοποιημένους διασώστες με πολυετή εμπειρία τόσο στον εκπαιδευτικό όσο και στον διασωστικό τομέα. Η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη διότι οι Πρώτες Βοήθειες αποτελούν γνώσεις απαραίτητες για κάθε άνθρωπο ιδιαίτερα για τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς.

Τα παιδιά είναι περισσότερο ευάλωτα, καθώς πολλές φορές δεν έχουν επίγνωση του κινδύνου και η περιέργειά τους τα οδηγεί σε πράξεις και παιχνίδια που ίσως τα βλάψουν. Είναι σημαντικό για όλους να γνωρίζουμε Πρώτες Βοήθειες, όταν όμως είσαι γονιός ή εργάζεσαι με παιδιά, είναι ιδιαίτερα απαραίτητο να γνωρίζεις τι να κάνεις όταν ένα παιδί βρίσκεται σε κίνδυνο ή βρίσκεται σε κάποια έκτακτη ανάγκη.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο