ΑρχικήΑΡΚΑΔΙΑΔήμος ΤρίποληςΈκλεψε τις εντυπώσεις η Ευαγγελίνα!!!

Έκλεψε τις εντυπώσεις η Ευαγγελίνα!!!

Η Ευαγγελίνα Βόσνου παρουσίασε την Καρναβαλική παρέλαση της Τρίπολης και έκλεψε τις εντυπώσεις!

Η επιλογή του Δήμου Τρίπολης να επιλέξει ένα κορίτσι από την πόλη μας ήταν απόλυτα επιτυχής καθώς η ταλαντούχα παρουσιάστρια με τα εμβληματικά σχόλια, το υπέροχο μακιγιάζ και την εντυπωσιακή στολή έδωσε παλμό και ενέργεια στους καρναβαλιστές που πήραν το μικρόφωνο, χόρεψαν στον ξέφρενο ρυθμό της μουσικής και φωτογραφήθηκαν μαζί της.

Η Ευαγγελίνα Βόσνου σπούδασε δημοσιογραφία και είναι reporter, ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια. Εργάστηκε ως reporter στον Ant1 News, και ως ραδιοφωνική παραγωγός στο Radio Arcadia 93,8, στη ραδιοφωνική εκπομπή του Ant1 « Akou an Tolmas » , στο Mad Radio 106,2 και στη ραδιοφωνική εκπομπή ΛΑΜΨΗ 92,3.

Επίσης εργάστηκε ως παρουσιάστρια στην καθημερινή εκπομπή του Mad TV « Mad for fashion » ενώ σήμερα παρουσιάζει μαζί με τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Κλώσσα την καθημερινή εκπομπή του Attica TV « Restart » στις 17:00 το απόγευμα.

Ευαγγελίνα συγχαρητήρια για την άψογη παρουσία σου, σε ευχαριστούμε πολύ που στηρίζεις την πόλη μας και σου ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!!!

evangelina vosnou

Μετάβαση στο περιεχόμενο