Ξεκινά το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο της Καρδιολογικής Κλινικής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Αιμοδυναμικο Εργαστήριο της Καρδιολογικής Κλινικής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης ξεκινά από την επόμενη εβδομάδα την καθημερινή του λειτουργία.

Ένας στόχος ετών του Κου Δημήτρη Χρυσού που οραματίστηκε και δημιούργησε το 2014 το Αιμοδυναμικο Εργαστήριο με τη δωρεά της Κας Γιαννούλας Γκούντανη πλησιάζει στην ολοκλήρωση του.

Με τις άοκνες προσπάθειες του νοσηλευτικού μας προσωπικού και την αμέριστη συνδρομή της Διοίκησης του Νοσοκομείου πλησιάζουμε στον τελικό στόχο μας για την 24ωρη λειτουργία για πρωτογενείς αγγειοπλαστικες για όλους τους ασθενείς με έμφραγμα καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των ασθενων του Νόμου Αρκαδιας και όλης της Νότιας Πελοποννήσου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη), τα έργα των οποίων θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι προτάσεις καλύπτουν μια σειρά δράσεων

Tιμητική εκδήλωση για τον Αργύρη Π.Π. Πετρονώτη

Με τη συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία του...

Το πρόγραμμα των αγώνων των επτά πρωταθλητών του 5ου ομίλου στο δρόμο για τη Γ’ Εθνική

Το πρόγραμμα των αγώνων μεταξύ των επτά πρωταθλητών Ενώσεων...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο