Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αγώνα «Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός»

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας αποφασίζει ότι:

1. Καθορίζουμε ως οδούς μίας κατευθύνσεως (μονόδρομοι) την ανωτέρω ημερομηνία (15-1-2023) που θα διεξαχθεί στο παρακείμενο της οδού Γ. Τερτσέτη γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ για την SUPERLEAGUE 2022-2023, τρεις (3) ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, κατά την διάρκεια αυτού και δύο (2) ώρες μετά την λήξη αυτού και ειδικότερα τα τμήματα των κατωτέρων οδών:

α. Το τμήμα της οδού Αμυκλών , από τη συμβολή της με την οδό Αλ. Σούτσου έως την συμβολή της με την οδό Γ. Τερτσέτη με κατεύθυνση προς οδό Γ. Τερτσέτη τρεις (3) ώρες πριν την έναρξη και κατά τη διάρκεια του τελούμενου ποδοσφαιρικού αγώνα στο γήπεδο του Θ. Κολοκοτρώνης.
β. Το τμήμα της οδού Αμυκλών, από τη συμβολή της με την οδό Αλ. Σούτσου έως την συμβολή της με την οδό Γ. Τερτσέτη με κατεύθυνση προς την οδό Αλ. Σούτσου δύο (2) ώρες μετά την λήξη του τελούμενου ποδοσφαιρικού αγώνα στο γήπεδο του Θ. Κολοκοτρώνης.
γ. Το τμήμα της οδού Γ. Τερτσέτη από την συμβολή της με την οδό Αμυκλών έως την κεντρική είσοδο του γηπέδου Αστέρα, με κατεύθυνση το γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ τρεις (3) ώρες πριν την έναρξη του τελούμενου ποδοσφαιρικού αγώνα στο γήπεδο του Θ. Κολοκοτρώνης.
δ. Το τμήμα της οδού Γ. Τερτσέτη από το ύψος της κεντρικής εισόδου του γηπέδου του ΑΣΤΕΡΑ έως το τέρμα αυτής (Γέφυρα Αυτοκινητοδρόμου) τρεις (3) ώρες πριν , κατά την διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα και δύο (2) ώρες μετά τη λήξη αυτού με κατεύθυνση προς το τέρμα της εν λόγω οδού (ήτοι γέφυρα Αυτοκινητοδρόμου.)
ε. Το τμήμα της ανώνυμης ασφάλτινης παράπλευρης του Αυτοκινητοδρόμου οδού από την συμβολή αυτής με την οδό Γ. Τερτσέτη έως την συμβολή με την οδό Τεγέας τρεις (3) ώρες πριν , κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα και δύο (2) ώρες μετά την διεξαγωγή αυτού με κατεύθυνση προς την οδό Τεγέας.

στ. Το τμήμα της οδού Βούλγαρη από τον αριθμό 20 έως την όπισθεν του γηπέδου τρεις (3) ώρες πριν την έναρξη και κατά την διάρκεια διεξαγωγής του Α΄ ημιχρόνου του αγώνα με κατεύθυνση την προαναφερόμενη όπισθεν είσοδο του γηπέδου. Το εν λόγω τμήμα έως τον αριθμό 20 κατά την διάρκεια διεξαγωγής του Β΄ ημιχρόνου του αγώνα και δύο (2) ώρες μετά την λήξη αυτών με κατεύθυνση την οδό Αμυκλών έως τον αριθμό 20 της ανωτέρω οδού Βούλγαρη.

2. Απαγoρεύεται η στάθμευση παντός είδους οχήματος στα τμήματα των ανωτέρω οδών (και από τις δύο πλευρές) της παρ. 1, κατά την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα και κατά τις ως άνω ώρες.

3. Η απόφαση αυτή ισχύει την 15-1-2023 κατά τις ώρες που αναφέρονται στην παράγραφο 1 της παρούσας.

4. Η ανωτέρω ρύθμιση δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ωρών, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων του Τ.Τ. Τρίπολης.

5. Να τοποθετηθούν οι σχετικές προσωρινές πινακίδες σήμανσης ή να πραγματοποιηθεί ρύθμιση κυκλοφορίας από τροχονόμους του Τ.Τ. Τρίπολης.

6. Οι παραβάτες της παρούσας, η εκτέλεση της οποίας ανατίθεται στους αστυνομικούς, τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ( Ν. 2696/1999, ΦΕΚ 57- Α’), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

7. Η παρούσα να δημοσιευθεί στις Τοπικές εφημερίδες, κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 109 του Κ.Ο.Κ. και να ανακοινωθεί από τα τοπικά Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα και να αναρτηθεί στο διαδίκτυο σύμφωνα με το άρθρο 4 του Ν.3861/2010 (Φ.Ε.Κ. τ. Α΄- 112 /13-7-2010).

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...
Μετάβαση στο περιεχόμενο