Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ.Τ. : Μονοδιάστατη και ελλειμματική η επίσκεψη Μητσοτάκη στη ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τη Δευτέρα 05/12/2022 στα πλαίσια της περιοδείας του στην Τρίπολη ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από Υπουργούς και λοιπά στελέχη της Κυβέρνησης, επισκέφτηκε και τη ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης.

Ο κ. Πρωθυπουργός και οι συνεργάτες τους επέλεξαν να επισκεφτούν ένα σημαντικό έργο υπό ανέγερση και μόνο μία εκ των επιχειρήσεων της ΒΙ.ΠΕ. όπου και συναντήθηκε με ορισμένους επιχειρηματίες. Δυστυχώς στο πρόγραμμα της επίσκεψης του κυβερνητικού κλιμακίου δεν συμπεριλαμβανόταν συνάντηση με το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης (Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ.Τ) που εκπροσωπεί όλες τις επιχειρήσεις της ΒΙ.ΠΕ.

Ο κ. Πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του αγνόησαν τον οικοδεσπότη του χώρου και δε θέλησαν να ενημερωθούν για τα προβλήματα και τα επιχειρηματικά θέματα της ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης.

Ο σχεδιασμός αυτής της «μονοδιάστατης επίσκεψης» ήταν ελλειμματικός, αφού αποκλείστηκε το θεσμικό όργανο που εκπροσωπεί τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις της ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης και δείχνει ότι η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα ενδιαφέρει την κυβέρνηση μόνο «στα χαρτιά».

Οι εγκατεστημένοι επιχειρηματίες στη ΒΙ.ΠΕ. θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο επίσημος Σύνδεσμος που τους εκπροσωπεί δεν έλαβε καμία πρόσκληση για συνάντηση με το κυβερνητικό κλιμάκιο και αυτός είναι ο μόνος λόγος που δεν παρευρέθηκε, σε μία κατά τα άλλα πολύ τιμητική για την περιοχή μας επίσκεψη.

Άλλωστε στο παρελθόν ο Σύνδεσμός μας (ΣΕΒΙΠΕΤ) έχει αποδείξει ότι είναι πάντα παρών σε κάθε πρόσκληση, ανεξαρτήτως κομματικών αποχρώσεων, προκειμένου να συζητήσει τα προβλήματα των επιχειρήσεων και να καταθέσει προτάσεις για την επίλυση τους

Για τον Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης, Γιώργος Δημητρόπουλος, Πρόεδρος ΔΣ.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο