“ A December to remember ” από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης καλωσορίζοντας για μια ακόμη χρονιά το πνεύμα των Χριστουγέννων προσκαλεί όλα του τα μέλη σε έναν μήνα γεμάτο εκπλήξεις και εορταστική διάθεση. Ο μήνας Δεκέμβριος “ A December to remember ” είναι αφιερωμένος στα παιδιά αλλά και στους μεγάλους, που θέλουν να αισθάνονται παιδιά . Για αυτό το λόγο όλοι οι λιλιπούτειοι φίλοι μας μαζί με τους γονείς και τους συνοδούς τους θα λάβουν μέρος σε ποικίλες δράσεις, που η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης έχουν προγραμματίσει για το επόμενο διάστημα. Πιο συγκεκριμένα:

5/12 >> Στολισμός Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο ΔΑΚ Τρίπολης >> Η αρχή των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων θα γίνει με τον καθιερωμένο στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του ομίλου μας, έξω από τα γήπεδα στο ΔΑΚ Τρίπολης.

8/12 >> Santa’s Helpers >> Μια καινούργια δράση από την προπονητική ομάδα του ομίλου μας, η οποία με την βοήθεια μικρών και μεγάλων αθλητών της θα επιδοθεί σε ένα μαραθώνιο τεσσάρων ημερών (8-12/12/2022) εθελοντικής προσφοράς παιχνιδιών και ρούχων σε δομές, που το έχουν ανάγκη.

10/12 >> Ξεκινούν για μια ακόμη χρονιά το Χριστουγεννιάτικου Εσωτερικού τουρνουά Juniors by Orchestra Tripolis (συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 3,5 – 16 ετών) και γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με Αναπηρία με επίτιμο καλεσμένο στις εγκαταστάσεις τένις του ΔΑΚ Τρίπολης τον Παραολυμπιονίκη και αθλητή της Εθνικής Ελλάδος τένις σε αμαξίδιο κ. Γιώργο Λαζαρίδη.

13 & 14/12 >> Santa’s coming to court >> O Άγιος Βασίλης έρχεται για δύο μέρες στα γήπεδα του ΔΑΚ Τρίπολης για να αναμετρηθεί σε αγώνες επίδειξης τένις με μικρούς και μεγάλους.

17/12 >> Ξεκινά ο 2ος γύρος του Χριστουγεννιάτικου Εσωτερικού τουρνουά Juniors by Orchestra Tripolis και στολίζουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας στο κέντρο της Τρίπολης συμμετέχοντας για μια ακόμη χρονιά στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης.

22/12 >> Γιορτή και Χριστουγεννιάτικα δώρα για το Baby tennis και το κόκκινο επίπεδο στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Για όλες τις παραπάνω δράσεις η οργανωτική επιτροπή του μήνα “ A December to remember ” θα ενημερώνει όλους του ενδιαφερόμενους, με νέες ανακοινώσεις για τις ώρες διεξαγωγής και τυχόν αλλαγές που ενδεχομένως να προκύψουν.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο