• 30 Ιαν

  ΡΕΛΛΙΑ Ε. - ΤΕΡΙΑΚΗ Λ.

  ΤΡΙΠΟΛΗ | Σεχιώτη Τάσου 25

  08:30 - 08:30 (Επόμ.), τηλ.: 2710239077

 • 30 Ιαν

  ΜΑΜΑΛΟΥΚΑΣ ΓΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  ΚΟΡΙΝΘΟΣ | Πυλαρινού Σωτήρη 49

  08:00 - 14:00 17:30 - 08:00 (Επ.), τηλ.: 2741022067

 • 30 Ιαν

  ΠΑΠΑΣΠΥΡΙΔΑΚΟΣ Ν.- ΠΑΠΑΣΠΥΡΙΔΑΚΟΣ Ν.

  ΣΠΑΡΤΗ | Παλαιολόγου Κωνσταντίνου 112

  08:00 - 08:00 (Επ.), τηλ.: 2731025041

 • 30 Ιαν

  ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ Κ.

  ΝΑΥΠΛΙΟ | Σιδηράς Μεραρχίας & Ναυαρίνου

  08:00 - 08:00 (Επ.), τηλ.: 2752027893

 • 30 Ιαν

  ΤΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

  ΚΑΛΑΜΑΤΑ | Αριστομένους 37

  08:00 - 08:00 (Επόμ.), τηλ.: 2721024222

Συνεργασία ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ με ΚΑΑ Παλλάδιον - Σεμινάριο για τη Νευροανάδραση στη Καλαμάτα

Νοεμβρίου 29, 2022
Μία σημαντική συνεργασία με τον κορυφαίο Ιδιωτικό Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ εξασφάλισε το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ αναπτύσσοντας έτσι περισσότερο το μεγάλο δίκτυο των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων που έχει ήδη σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Με αφορμή την ανάγκη των σπουδαστών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Καλαμάτας να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση σε μεγάλες και επώνυμες εταιρείες, η Διοίκηση του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ συμφώνησε να συνεργαστεί με το Ιδιωτικό ΙΕΚ αναλαμβάνοντας με μεγάλη χαρά την πρακτική εκπαίδευση των σπουδαστών του  στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποκατάστασης της Τρίπολης.

Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας των δύο Εταιρειών ξεκίνησε άμεσα και η υποδοχή των πρώτων σπουδαστών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ για την πρακτική τους άσκηση δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε νέους και νέες της ευρύτερης περιοχής να εκπαιδευτούν κοντά στους τόπους διαμονής τους μειώνοντας έτσι σημαντικά τα έξοδά τους.και λαμβάνοντας τις πρώτες επαγγελματικές τους εμπειρίες σε ένα πρότυπο Κέντρο Αποκατάστασης που εκτός από σύγχρονες εγκαταστάσεις και  τεχνολογικό εξοπλισμό διαθέτει και μία υψηλού επιπέδου επιστημονική ομάδα διαφόρων ιατρικών και θεραπευτικών ειδικοτήτων.

Εκτός από τη συνεργασία των δύο Οργανισμών στο επίπεδο της πρακτικής άσκησης των σπουδαστων ξεκίνησαν παράλληλα και οι κοινές δράσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Καλαμάτας με το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ της Τρίπολης. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 ομάδα στελεχών του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στην Καλαμάτα και παρουσίασε στους σπουδαστές την πρωτοποριακή μέθοδο της Νευροανάδρασης που προσφέρεται ως Υπηρεσία στο Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης με θεαματικά αποτελέσματα.

Ήταν ένα δωρεάν σεμινάριο που παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και είχε τίτλο: "ΝΕΥΡΟΑΝΑΔΡΑΣΗ: Μία θεραπεία που ξεκλειδώνει τον εγκέφαλο". Στην αρχή του σεμιναρίου ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος έκανε μία σύντομη παρουσίαση του Κέντρου Αποκατάστασης της Τρίπολης, στη συνέχεια η Βιολόγος -Εκπαιδεύτρια Νευροανάδρασης κ. Ευγενία Μητροπούλου μίλησε αναλυτικά για τα πολλαπλά οφέλη αυτής της καινοτόμας θεραπείας επανεκπαίδευσης του εγκεφάλου και στο τέλος ο Ψυχολόγος του ΚΑΑ [ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Χρίστος Σταθουλόπουλος αναφέρθηκε στο συνδυασμό της ψυχολογικής υποστήριξης και της θεραπείας της Νευροανάδρασης διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για μία θεραπεία που έχει μόνιμα αποτελέσματα και απευθύνεται όχι μόνο  σε ασθενείς που θέλουν να βελτιώσουν την εγκεφαλική τους λειτουργία αλλά και σε υγιείς ανθρώπους που θέλουν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό τις δυνατότητες του εγκεφάλου τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τους 100 περίπου σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Καλαμάτας ( οι οποίοι πήραν και βεβαίωση παρακολούθησης ) το σεμινάριο παρακολούθησαν η Διευθύντρια του ΙΕΚ κ. Μαρία Κωνσταντακοπούλου, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων κ. Νίκος Στραβάκος και αρκετοί εκπαιδευτές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Καλαμάτας..

1 1

Τελευταία τροποποίηση στις 29 Νοεμβρίου 2022 %10:%Νοε

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia